Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za SP

Izbornik Čačić s igračima u šetnji gradom: Čeka nas velika zadaća

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/6
24.03.2017.
u 12:52

Jedva čekamo opet igrati pred svojom publikom. Želja nam je ogromna, bit će uz nas i rodbina i prijatelji i navijači, to nam je odmah igrač više. Dat ćemo sve od sebe, svjesni smo važnosti utakmice - poručio je dokapetan Ivan Rakitić

Hrvatska nogometna reprezentacija nakon dvije godine ponovno će imati podršku maksimirskih tribina. U kvalifikacijama za SP Čačićevi izabranici igraju (20.45 sati) protiv Ukrajine. Ulaznice su do dana utakmice gotovo rasprodane, u petak se još mogu kupiti samo za sjevernu tribinu na blagajni Cibone, a Vatreni ne skrivaju koliko se raduju izlasku na teren.

- Jedva čekamo opet igrati pred svojom publikom. Želja nam je ogromna, bit će uz nas i rodbina i prijatelji i navijači, to nam je odmah igrač više. Dat ćemo sve od sebe, svjesni smo važnosti utakmice - poručio je dokapetan Ivan Rakitić.

O važnosti utakmice govori izbornik Čačić, koji je riješio sve dvojbe oko početnog sastava i još jednom kreće po reprezentativnu pobjedu.

- Svi znaju kakve ih zadaće očekuju, a zaslužili su da ih publika nosi i želim da navijanje prođe u fer i korektnom tonu. Ukrajina je dolaskom Ševčenka stvorila pravu atmosferu te smo se upoznali sa svim njihovim vrlinama. Mi moramo kroz angažman i disciplinu doći u situaciju prezentirati svoju kvalitetu - poručio je hrvatski izbornik.

>>Jose Mourinho stigao u Zagreb! Želi dogovoriti transfer hrvatskog reprezentativca

>>Utakmica visokog rizika: Na osiguranju 600 policajaca

Komentara 1

ZZ
zzzzzz
13:04 24.03.2017.

haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije