Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euro u Francuskoj

Izbornik Čačić: Ni svojoj supruzi nisam rekao tko je na popisu

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
16.05.2016.
u 07:38

Imena kandidata Čačić ljubomorno čuva, ne otkrivajući hoće li na širem popisu biti iznenađenja...

Došao je, dakle, i taj dan... U ponedjeljak će, naime, izbornik naše nogometne reprezentacije Ante Čačić objaviti popis od barem 26 nogometaša koji će započeti pripreme za Euro u Francuskoj! Podsjetimo, na natjecanje Čačić može voditi 23 nogometaša – trojicu vratara i 20 igrača, pa će tako nakon desetodnevnih priprema izbornik do ponoći 31. svibnja poslati u Uefu konačni popis igrača s kojima kreće u francuski boj!

Imena kandidata Čačić ljubomorno čuva, ne otkrivajući hoće li na širem popisu biti iznenađenja...

– Ni svojoj supruzi nisam rekao tko je na popisu – rekao nam je izbornik u nedjelju popodne.

Mala je vjerojatnost da bi se moglo pojaviti neko ime čije bi uvrštavanje odjeknulo poput praska bombe. Vratari bi, dakle, trebali biti Subašić, Lovro Kalinić i Vargić, te Zagrebov, odnosno sad već Dinamov Livaković, koji brani za mladu vrstu (do 21. godine).

U obrani su Srna, Vrsaljko, Ćorluka, Vida, Schildenfeld, Jedvaj i Strinić, u veznom redu Badelj, Modrić, Rakitić, Brozović, Kovačić, Rog, Antolić i Ćorić, a u napadu Perišić, Pjaca, Mandžukić, Nikola Kalinić, Kramarić, Čop i Halilović.

Okupljanje je u petak, 20. svibnja u Zagrebu, a u nedjelju momčad odlazi na prvi dio priprema u Sveti Martin na Muri. Protiv Moldavije igra se 27. svibnja u Koprivnici, pa slijedi odlazak na drugi pripremni dio u Rovinj te utakmica sa San Marinom u Rijeci (4. lipnja). Hrvatska odlazi u Francusku 7. lipnja.

>>Šuker: Hrvatska mora biti iznenađenje Eura

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije