Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI NOVI IZAZOV

Izbornik bivših svjetskih prvaka se nudi Realu

Joachim Low
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
10.12.2018.
u 23:32

- Na njemačkoj klupi sam dosta dugo i moram početi razmišljati o idućem koraku - kazao je Low

Izbornik bivših svjetskih nogometnih prvaka Nijemaca Joachim Low nudi se europskom prvaku Real Madridu.

Low je svjestan kako mu je pozicija na klupi 'elfa' uzdrmana nakon očajnog nastupa Nijemaca na svjetskom prvenstvu u Rusiji, te neuvjerljivih igara u Ligi nacija. Zbog toga je počeo razmišljati o promjeni sredine, a kraljevski klub bi bio pravi izazov.

- Na njemačkoj klupi sam dosta dugo i moram početi razmišljati o idućem koraku - kazao je Low dodavši: 

- Ne bi želio karijeru nastaviti u Njemačkoj. Moja budućnost je vjerojatno u inozemstvu.

Foto: AFP

- Real Madrid? To bi bila zanimljiva opcija za svakog trenera - poručio je njemački strateg.

Low je bio jedan od mnogih imena povezanih s Los Blancosima nakon što je Zinedine Zidane podnio ostavku u lipnju. Na koncu se vodstvo kluba odlučilo za izbornika španjolske vrste Julena Lopeteguia, međutim on je dobio otkaz nakon tri i pol mjeseca, a naslijedio ga je Santiago Solari.

Low vodi njemačku vrstu od 2006. godine, a pod njegovim vodstvom 'elf' je osvojio svjetsko prvenstvo 2014. godine, treće mjesto na SP-u 2010., te drugo mjesto na EP-u 2008.

Komentara 3

DU
Deleted user
00:23 11.12.2018.

Taj nikad nije gladan na klupi kluba kojeg vodi 😂

ST
stopostohrvat.
06:32 11.12.2018.

Care care cekamo te, spremaj odmah prnje i dolazi nam u Erzegovinu. Nediljom care prvo spavanje do podne onda Misa poslije podne, tokom tjedna ne radimo nista docwkujemo ljude da vide Gospu i tako. Jebws trening, ne moras ti ni izlazit iz kuce mores Igrace trenirat i preko interneta. Bitno je da si tu budaletino. sta ces bolhe ti vec Mamic, jer inace ostat ce mo bez gaca a igraci ce nam igrat u Tangicama. ha ha hi hi. dobar cvarak ove god.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije