Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
junak Stipe Perica

Izbacio Dinamo iz kupa, Cibaliju i Inter iz lige, Rijeku iz Europe

'06.04.2013., stadion Stanovi, Zadar - MAXtv 1. HNL, 26. kolo, NK Zadar - NK Istra 1961. Photo: Filip Brala/PIXSELL'
'Filip Brala/PIXSELL'
21.05.2013.
u 09:42

Dobro ga se sjećaju igrači Dinama jer zabio im je jesenas dva gola i izbacio ih već u osmini finala Hrvatskog kupa

Hladnokrvnošću najvećih strijelaca napadač Zadra Stipe Perica u drugoj je minuti sudačke nadoknade donio pobjedu 3:2 protiv Rijeke na Kantridi. Iako mu je tek 17 godina, Perica je ove sezone ponajbolji igrač Zadra, a zabio je osam golova, većinu u najvažnijim utakmicama. Dobro ga se sjećaju igrači Dinama jer zabio im je jesenas dva gola i izbacio ih već u osmini finala Hrvatskog kupa. Mladić je golom na Kantridi jako umanjio šanse Rijeci za ulazak u Europu, no bitnije mu je da je u igri za ostanak u prvoj ligi ostavio Zadar. Perica je zabio i izravnim suparnicima Zadra – Interu za 1:0 te dva gola Cibaliji u pobjedi 4:1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije