Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U jeku borbe za naslov

Izazvala potres u Barceloni: Messi je zbog ove ljepotice ogorčen na prijatelja Neymara i Enriquea

Neymar
Foto: Instagram
1/10
14.03.2017.
u 09:27

Neymar otišao u Brazil na sestrin rođendan, a taj potez razljutio je Messija.

Barcelona je ovog vikenda doživjela neugodan poraz na gostovanju kod Deportiva (2:1) koji bi mogao kompromitirati njenu borbu za naslov prvaka Španjolske. Naime, vodeći Real ima dva boda više uz utakmicu manje.

Katalonci su u La Coruni bili bez Neymara, jednog od junaka epske pobjede nad PSG-om u Ligi prvaka (6:1), a službeno objašnjenje govorilo je da je izostao zbog ozljede. No, španjolski mediji navode kako zapravo nije riječ o tome već je Brazilac treću godinu zaredom otišao u domovinu, na rođendan svoje sestre Rafaelle

 

Eu te amo ❤️ 11/03/1996 - data mais que especial na minha vida! @rafaella

Objavu dijeli Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr)

Prijašnjih godina namjerno se 'punio' žutim kartonima kako u tom treminu ne bi mogao igrati pa ga je klub puštao u Brazil, a ovog puta je, očito, izmišljena ozljeda. I to uz blagoslov trenera Luisa Enriquea, što je, kako piše Diario Gol, jako naljutilo Lionela Messija i izazvalo nemire u Barceloni.

Briljantnom Argentincu nikad nije palo na pamet usred sezone 'zapaliti' u Argentinu i logično je što mu je zasmetao taj potez velikog prijatelja i suigrača dok je borba za naslov u punom jeku. Vidjet ćemo hoće li se to na kraju Barceloni obiti o glavu...

>>Za više sporta posjetite našu Facebook stranicu Večernji list - Sport

>>Šok na Riazoru: Barcelona senzacionalno prosula bodove protiv Deportiva

Komentara 1

JO
Jose Oklahoma
12:09 14.03.2017.

Pune novine izvješća o plastificiranim nakazama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije