Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI ŽDRIJEBA

Iz Zvezde poručuju: Dajte nam Dinamo, pokazat ćemo da smo najjači klub u regiji!

28.08.2019.
u 16:01

- Volio bih da dobijemo Dinamo da se na terenu izmjeri tko je bolji i da pokažemo da smo najbolji na ovim prostorima. Zvezda je izrasla u klub koji je najbolji i najjači u regiji i volio bih da to pokažemo na terenu - rekao je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić

Na sutrašnjem ždrijebu Lige prvaka može se dogoditi da Dinamo i Crvena zvezda budu u istoj skupini, a o toj temi oglasili su se u beogradskom klubu.

- Volio bih da dobijemo Dinamo da se na terenu izmjeri tko je bolji i da pokažemo da smo najbolji na ovim prostorima. Zvezda je izrasla u klub koji je najbolji i najjači u regiji i volio bih da to pokažemo na terenu - rekao je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić te dodao:

- Te dvije utakmice bi izazvale mnogo predigra izvan terena koje nemaju veze sa sportom, a koje bih volio izbjeći. Zvezda treba imati imidž pravog sportskog kluba s fair-playom.

Terzić je o ostalim protivnicima rekao:

- Volio bih da dobijemo najveće, najjače protivnike jer narod u Beogradu želi gledati najveće. Ovaj je narod želja velikih utakmica.

Ključne riječi

Komentara 33

Avatar sv.ilija
sv.ilija
16:28 28.08.2019.

Čime se vi novinari hranite vi ste najveći bolesnici u ovom društvu

PO
pobjednik95
16:27 28.08.2019.

Ako gospodin Terzić pod regijom shvaća užu Srbiju, a doista ne znam na što drugo bi mogao misliti, ja se s njim slažem.

Avatar sniper
sniper
16:56 28.08.2019.

dao Bog da ih izvuku u istu grupu, a tada... ne mogu virovat da ću ja navijat za dinamo, hvala Bože da opet ujedinjuješ Hrvatsku!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije