Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FUTSAL

Iz prve lige izbačen sedmerostruki prvak Hrvatske!

Nacional
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
23.08.2018.
u 21:52

Tu je odluku danas donio Izvršni odbor HNS-a, a razlog takve odluke su dugovi zbog kojih nisu mogli ispuniti uvjete za sudjelovanje u natjecanju.

Sedmerostruki prvak Hrvatske u Futsalu, Nacional, izbačen je iz Prve lige.

Tu je odluku danas donio Izvršni odbor HNS-a, a razlog takve odluke su dugovi zbog kojih nisu mogli ispuniti uvjete za sudjelovanje u natjecanju.

U Prvoj ligi tako će sljedeće godine igrati MNK Jesenje, prvaka Druge HNML Sjever, koji je inače zapeo u dodatnim kvalifikacijama protiv Uspinjače.

JOš uvijek se ne zna hoće li Nacional nastaviti igrati u nekoj od nižih liga.
 

Ključne riječi

Komentara 4

SE
senior
08:38 24.08.2018.

Neka ste izbačeni, baš nas boli mali u gaćama. Prije dvije godine kontra HNS-a i GNK Dinama kompletan Naciona iz Tagreba l sa upravom i svim igračima upisao se u članstvo onih proplica iz Splita Hajduk. Sada neka vam pomognuu iz Splita i Hajduka.

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
07:32 24.08.2018.

Vama u VL se nebi ruke osušile da ukucate "mali nogomet" umjesto "futsala", pokondirene tikve.

DU
Deleted user
07:08 24.08.2018.

Kao i ovi futsalaši tako bi i neki prvoligaši zaduženi do grla trebali prestati vegetirati u prvoj lizi!? Nitko više ne priča o velikim gubicima još nedavno Hajduka, čak i par napisa nakon bjega Mamića o Dinamovoj krizi novca, jasno ukoliko su istinite, jer neki naši novinari vrlo neozbiljno počnu pisati o nekome, pa zatim napisi o tom "nekome" naglo prestanu!? Hajduk je u dva navrata trebao biti prodan Amerikancima, iako dužan, prodan nije a vjerojatno bi bio mnogo bolji da je prodan!? No, to saznati nećemo nikada?! Očistili bi se mnogi paraziti iz nogometa da je moguća privatizacija nogometa? Ovakvo egzistiranje na nekim grupama građana i tome sličnim čudesima, pa huliganstvo, otjeralo je velik broj gledatelja sa stadiona što je rak rana našeg nogometa? Englezi imaju mnogo jače i kriminalno močnije navijače pa su ih doveli u red!? Što se kod nas čeka? Da dođe mladi par na utakmicu je skoro neviđeno na našim stadionima!? Odraz društva rekli bi pedagozi, no dali je to baš tako? Sorry na malo više pisanja, jer kada se zatvori ma i jedan najmanji klub za RH je to katastrofa! Sport je naš "najbolje dokazani ambasador u Svijetu" nezamjenjiv!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije