Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NA ŽDRIJEB
Povratak na članak

Iz moćnog Cityja stigli komplimenti na račun Dinama

"Šahtar poznajemo vrlo dobro. Bit će ovo treći put da igramo zajedno i neće nam biti lako. Atalanta i Dinamo novi su suparnici. Radi se o kvalitetnim suparnicima", rekao je sportski direktor Cityja Txiki Begiristain

Komentari 3

PR
prajdali100
07:15 30.08.2019.

Budimo objektivni, budimo realni.Svaki bod koji osvojimo biće velik kao kuća !

VL
VE
vecernji55
11:05 30.08.2019.

Ovo je odlicna situacija. Dinamo je totalni autsajder. Treba sutjeti, na kraju ce se linija podvlaciti.

VL
ZO
zoranos
22:39 29.08.2019.

Zapravo fantastičan ždrijeb! Prvu utakmicu igraju doma protiv Atalante koja sigurno nije u nekoj formo jer je prvenstvo tek počelo kod njih, a kvalifikacije nisu igrali - plus sve to oni su debitanti u LP, a ne znam kada su zadnji put uopče igrali Europu. A plus je i to što Dinamo igra zadnju utakmicu doma protiv Citya koji će do tada ssigurno biti prvi i u Maksimiru će igrati sa rezervama!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.