Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIVI I RODITELJI

Iz Dinama poručuju: Pustite Halilovića na miru

Halilović
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
29.10.2013.
u 12:12

"Pritisak na Alena je i ovako prevelik i nije dobro kada ga "u cijeloj toj ludnici" roditelji pojačavaju umjesto da ga smanjuju", stoji u tekstu Dinama.

Haliloviću je potreban samo mir, sukus je teksta kojeg je Dinamo objavio na svojoj službenoj stranici u vezi jednog od najvećih talenata koje Hrvatska u ovom trenutku ima. Situacija s mladićem daleko je od idealne, a u Dinamu krivca za to dijelom vide i u Halilovićevoj obitelji.

\"Alenova obitelj, kao i obitelj svakog talentiranog dječaka, je uvelike zaslužna što je Alen danas u situaciji u kojoj se nalazi. Jednako kako s jedne strane mogu biti ponosni na činjenicu što je Alen nevjerojatno zreo za svoje godine, pristojan i fini dečko isto tako s druge moraju preuzeti dio odgovornosti za ono što nije tako lijepo. Pritisak na Alena je i ovako prevelik i nije dobro kada ga \"u cijeloj toj ludnici\" roditelji pojačavaju umjesto da ga smanjuju\", stoji u tekstu kojeg potpisuje Vedran Attias, voditelj web stranice i novih medija.

Drugi krivac, smatraju u Dinamu, su mediji.

\"Golemu te možda čak i najveću ulogu u tome što Alenu, igraču koji je u životu nosio isključivo dres Dinama, publika na Maksimiru zviždi nakon izgubljene lopte imaju mediji. Očekivanja od nekoga odnosno je li ispod ili iznad toga određuje – kakva su ta očekivanja. Mediji su toliko visoko dignuli letvicu da ako Alen s 19 godina bude standardni igrač Barcelone i jedan od tri kandidata za Zlatnu loptu – neće biti iznenađenje. Naravno da to nije normalno i da je apsolutno nemoguće u tim uvjetima normalno raditi i razvijati se, ali Alen i svi oko njega će se morati naučiti nositi s time iz jednostavnog razloga: nema druge.\"

Haliloviću je potreban samo mir, zaključuje se u tekstu.

\"pustimo Alena da uživa u nogometu jer samo tako može postati ono što svi vidimo da može biti – svjetska zvijezda. Alen u sebi ima apsolutno sve potrebno to i postati, a mi ostali mu moramo omogućiti samo mir. \"Samo\" ga treba pustiti na miru; on će odraditi ostalo.\"

>> Zoran: Zdravko je čelnicima Arsenala rekao da ga ne vrijeđaju

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Poskok
Poskok
01:51 14.06.2017.

ne smije se decko uzrujavati. zaustavimo dah kad dobije loptu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije