Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESKUP

Iz Bayerna jasno i glasno potvrdili da ne namjeravaju kupiti Elinga Haalanda

Borussia Dortmund - RB Leipzig
Bernd Thissen/DPA/PIXSELL
13.05.2021.
u 15:50

- Transfer koji se procjenjuje na više od 100 milijuna eura trenutačno je apsolutno nezamisliv za Bayern.

Njemački nogometni prvak Bayern ni ne razmišlja o kupovini napadača Borussije iz Dortmunda Erlinga Haalanda jer si to ne može priuštiti, kazao je budući izvršni direktor kluba Oliver Kahn.

- Oprostite, ali oni koji govore o Halandovom transferu još uvijek nisu razumjeli situaciju - rekao je Kahn za njemački list Bild.

- Transfer koji se procjenjuje na više od 100 milijuna eura trenutačno je apsolutno nezamisliv za Bayern - dodao je Kahn koji će na mjestu izvršnog direktora kluba naslijediti Karla-Heinza Rummeniggea krajem godine.

Legendarni bivši vratar njemačke reprezentacije i Bayerna je dodao kako sjajna forma Roberta Lewandowskog, koji je ove sezone postigao 39 ligaških golova, znači da Bayern ionako ne mora kupovati novog napadača.

- Robert još ima dvogodišnji ugovor. Njegove izvedbe ne mogu se dovesti u pitanje. Siguran sam kako može držati ovu razinu još nekoliko godina. To je dovoljan razlog da ne razmišljamo o Halandu - poručio je Kahn.

Jedan od najtraženijih nogometaša današnjice Norvežanin Erling Haaland je ove sezone postigao je 37 golova i zabilježio 11 asistencija u svim natjecanjima ove sezone.

Nagađa se kako bi Haaland ovoga ljeta mogao napustiti Borussiju za oko 150 milijuna eura, posebice nakon što su njegov agent Mino Raiola i otac Alf-Inge Haaland išli na turneju po Europi i sastajali se s nekoliko klubova kako bi razgovarali o budućnosti 20-godišnjaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije