Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠAN POVRATAK
Povratak na članak

Iz bankrota natrag na sami vrh: Velikan uz pomoć Hrvata radi sjajan posao

Novi je šef do danas napravio 40 (!) ulaznih transfera i odstranio brojne suvišne igrače, što je pokazatelj koliko je posla trebalo obaviti da bi svjetski rekorder sa 115 trofeja opet postao kompetitivan

Komentari 1

HA
HERCEGOVA@AC
21:42 30.10.2020.

Najtrofejnijem svjetskom klubu Glasgow Rangersu? Dobitniku 10 titula kupa prvaka, dobitniku 10 titula lige šampiona, dobitniku titula Interkontinentalnog kupa ....? Mora da mi je nešto promaklo, ili je samo prvak Škotske kao što je Dinamo prvak Hrvatske ili kao štoo je La Florita 7 puta za redom prvak San Marina?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.