Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masters 1000

Ivo Karlović dosta lagano izborio 4. kolo u Indian Wellsu

Ivo Karlović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
11.03.2019.
u 22:29

Protiv malo poznatog Indijca Karlović je odigrao vrlo dobar susret, vrlo dobro ga je služio servis, dok je na reternu u pravo vrijeme znao pritisnuti neiskusnog suparnika

Hrvatski tenisač, 40-godišnji Ivo Karlović plasirao se u 4. kolo ATP turnira iz serije Masters 1000 u Indian Wellsu, on je u 3. kolu svladao Indijca Prajesha Gunneswarana sa 6-3, 7-6 (3) za sat i 13 minuta igre. 

Protiv malo poznatog Indijca Karlović je odigrao vrlo dobar susret, vrlo dobro ga je služio servis, dok je na reternu u pravo vrijeme znao pritisnuti neiskusnog suparnika.

Ivo Karlović
1/3

Jedine dvije "break-lopte" u susretu Indijac je imao u prvoj igri kada je stigao do 15-40 nakon što je Karlović promašio tri od četiri prva servisa. No, s dva servis-winnera Karlović se izvukao iz neugodne situacije.

S druge strane, kada se Gunneswaran našao u problemima u osmoj igri prvog seta Karlović je bio spreman za ostvariti "break" koji mu je osigurao tu dionicu susreta.

Jedinu "break-loptu" u drugom setu Karlović je imao u trećem gemu, no Indijac je tada odlično odservirao pa je odluka o pobjedniku pala u "tie-breaku".

Gunneswaran je u odlučujućoj igri previše griješio dok je Karlović u pet svojih poena na servisu pogodio tri asa pa nije bilo neizvjesnosti. Karlović je poveo sa 6-1, Gunneswaran je smanjio na 6-3, ali onda je uslijedio 16. Karlovićev as u susretu kojim je stigao do pobjede.

U 4. kolu Karlović će igrati protiv boljeg iz susreta između Francuza Gillesa Simona i Austrijanca Dominica Thiema.

Komentara 3

80
8.000 eura, 8.000 eura!
23:02 11.03.2019.

A još da ima backhand?

Avatar Trica
Trica
17:29 12.03.2019.

Haha Dr. Ivo je legenda:)) Ja mislim da je on sa 40god. najveća inspiracija Federeru:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije