Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stručnjaci zadovoljni

Cvitanović: Rakitić je bio odličan, pa sve Barcine kontre on je povukao!

Ivan Rakitić
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
07.06.2015.
u 17:15

Tomislav Ivković: Bravo za hrabri Juve, ali teško je s Barcom u 90 minuta

Nije rijedak slučaj da odlučujuće utakmice, finala, utakmice od kojih se mnogo očekuje razočaraju. Da zbog velikog uloga, velike važnosti nogomet postane nezanimljiv, ponekad pretvrd. No, u berlinskom smo finalu Lige prvaka vidjeli dobar nogomet. Pa iako je jedan od suparnika došao iz Italije. Na kraju je Barcelona slavila, zasluženo, ali zasluge za veliki finale pripadaju i Juventusu koji je igrao nogomet.

Sve krasne akcije

- Moramo biti zadovoljni viđenim. Susret je to koji je Barcelona odlično otvorila, Rakitić je svojim golom donio mirnoću. U tom trenutku Juventus se malo opreznije postavio, jedno vrijeme su svi bili iza lopte. No, bilo je vidljivo da Juventus nije neopasan, pokazao je da može i zabiti gol, pa je brzo bilo vidljivo da će Barceloni trebati još barem gol da bi bila sigurna - komentirao je Tomislav Ivković.

I u nastavku ususreta bilo je zanimljivo i napeto.

- Mene veseli što su akcije kod sva četiri pogotka bile izuzetno lijepe. I Barceloni treba čestitati, najbolja je ove sezone, ali Juventus je bio izuzetno hrabar, odlučan. Tako je i ušao u ovu utakmicu, uspjeli su i skratiti teren, bili su blizu suparničkog igrača. I sve su radili dobro, ali ne možeš protiv Barcelone izdržati 90 minuta. No, Juve je svakako pokazao da je zasluženo došao do finala i onda odigrao utakmicu na razini finala - zaključio je Ivković.

Ivan Rakitić svojim je golom otvorio utakmicu, velika je to kruna njegove velike sezone. Koju će zaključiti u utakmici naše reprezentacije protiv Italije.

Samo Juve može s jakima

- Ivan je odigrao standardno na visokoj razini, tako je igrao tijekom cijele sezone. I ne kažem to samo zbog pogotka, pa sve je protunapade Barcelone on povukao. A gol će mu puno značiti, velika je to stvar zabiti u finalu Lige prvaka, doći će u reprezentaciju sretan, pun samopouzdanja. I takav nam sad još više treba protiv Italije kad nema Luke Modrića - pričao nam je Igor Cvitanović i sam nekoć veliki strijelac, danas pomoćni trener Dinama.

Barcelona je otišla do kraja, ali Juventus je Cvitanovića itekako zadovoljio:.

- Finale je bio jako dobar i zbog toga što Juventus nije igrao kako su mnogi očekivali, to je jedini talijanski klub koji se može nositi s najboljim španjolskim, njemačkim i engleskim klubovima. Po meni je sudac kod 1:1 mogao dosuditi i 11-erac za Talijane.

Postoji li recept kojim se može zaustaviti Barcelona?

- Juventus ga je ponudio. No, moraš odigrati tako dobro, a još imati i sreće da ti nešto uđe u njihovu mrežu, a u tvoju ne uđe - kaže Igor Cvitanović.

>>Evo što je emotivni Rakitić rekao nakon osvajanja Lige prvaka!

>>Messi slavio osvajanje Lige prvaka ogrnut Hajdukovim šalom

Komentara 3

RI
rikavac
18:53 07.06.2015.

cuj naslov strucnjaci zadovoljni hahahaha otkad su to strucnjaci nogometa Tomislav Ivkovic ajd on i nekako al Igor Cvitanovic hahaha strucnjak. Ili gosti u studiu sto su bili Goran Vlaovic i Elvis Scoria. Goranova velika izjava ko da prvi gol bit ce u velikoj prednosti hahaha. Scoria je trener boli glava koju je god ekipu vodio napravio je snjom nista ,nula a svaki put pametuje o nogometu.

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
21:48 07.06.2015.

Zamisli molim te, vezni igrač da je povukao kontru, pa di to još ima??

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
21:52 07.06.2015.

Da me se krivo ne shvati, svaka čast Rakitiću i bravo, ali za cijeli tim, nijedan pojedinac nije mogao dobiti ovu utakmicu i živcira me što se Modrić i Rakitić na našim portalima uzdižu kao najvažniji i najbolji igrači i sve najnajnajnaj. Ajde, Modrić još nekako, ali Barça bi preživjela i bez Rakitića svakako. Neka on pokaže u repki sad koliko je dobar, lakše je kad su oko tebe Iniesta, Mascherano, Messi, Suarez i ekipa, ako je tako moćan individualac, očekujem da sam potopi Italiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije