Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Ivica Zubac ubacio 13 koševa u pobjedi Clippersa

Ivica Zubac
Jayne Kamin-Oncea/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
19.04.2021.
u 09:22

Hrvatski košarkaš je u pobjedi svoje momčadi sudjelovao sa 13 koševa (šut iz igre 5/7), šest skokova te po jednom asistencijom i jednim blokom u 22 minute provedene na terenu.

LA Clippersi Ivice Zubca su sinoć sa 124-105 na svom parketu pobijedili Minnesota Timberwolves, a hrvatski košarkaš je u pobjedi svoje momčadi sudjelovao sa 13 koševa (šut iz igre 5/7), šest skokova te po jednom asistencijom i jednim blokom u 22 minute provedene na terenu.

Clipperse je do pobjede odveo Paul George sa 23 koša i sedam skokova, dok je Kawhi Leonard, koji se vratio na teren nakon pauze zbog ozljede, ubacio 15 koševa uz 11 skokova i sedam asistencija. 

Los Angeles je vodeća momčad po broju trica, a sinoć su zabii 21 iz 42 pokušaja.

Kod Minnesote najbolji je bio Anthony Edwards sa 23 poena, dok je Karl-Anthony Towns ubacio 16 koševa. 

Miami Heat su kod kuće sa 109-107 svladali Brooklyn Netse ,a  pobjedu im je osigurao Bam Adebayo koji je pogodio koš na zvuk sirene za kraj.

Adebayo je utakmicu završio sa 21 ubačajem i 15 skokova, pomogavši tako Heatu da prekine niz od tri poraza.

Landry Shamet je sa 30 koševa, od čega je sedam trica, bio najučinkovitiji kod Netsa koji su bili bez ozlijeđenih Kevina Duranta i Jamesa Hardena. Durant je zabio osam prvih koševa Netsa prije nego je zbog ozljede napustio teren  u osmoj minuti susreta.

Goran Dragić je upisao 18 koševa, osam skokova i sedam asistencija za Miami.

Atlanta Hawks su sa 129-117 bili bolji od gostujućih Indiana Pacersa, a najzaslužniji za pobjedu bio je Trae Young sa 34 koša i 11 skokova. 

Clint Capela je ubilježio 25 koševa i nevjerojatna 24 skoka, dok su Kevin Huerter i Bogdan Bogdanović postigli obojica po 23 pogodaka za Hawkse.

Indianu je predvodio Malcolm Brogdon sa 29 koševa i osam asistencija.

New York Knicks su upisali šestu pobjedu zaredom, nakon produžetaka su kod kuće 122-112 nadigrali New Orleans Pelicanse.  Julius Randle je postigao 33 poena uz 10 asistencija, a Derrick Rose je dodao 23 koša.

New Orleans je predvodio Zion Williamson sa 34 koša, devet skokova i pet asistencija.

Sacramento Kings su sa 121-107 na gostovanju svladali Dallas Maverickse kojima nije pomogao ni Luka Dončić sa 37 koševa. Kod Sacramenta, koji nakon što je zabio prvih osam koševa nije bio ugrožen ni jednom do kraja utakmice, najbolji je bio De'Aaron Fox sa 30 ubačaja. Fox je tome pridodao 12 asistencija.

U preostalim utakmicama Charlotte Hornets su sa 09-101 kod kuće pobijedili Portland Trail Blazerse, Toronto Raptors su sa 112-106 bili bolji od Oklahoma City Tundera, a Houston Rockets su sa 114-110 nadigrali Orlando Magic.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije