Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA doigravanje

Ivica Zubac najbolji u LA Clippersima koji nisu imali šanse protiv Warriorsa

Ivica Zubac
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
19.04.2019.
u 09:55

U Zapadnoj konferenciji s 2-1 vodi i San Antonio nakon što je u prvoj utakmici pred svojim navijačima svladao Denver sa 118-108 uz čak 36 koševa razigravača Derricka Whitea

Hrvatski centar Ivica Zubac bio je najbolji igrač Los Angeles Clippersa s 18 koševa i 15 skokova, ali je njegova momčad na svom terenu poražena od Golden Statea s uvjerljivih 132-105 te aktualni NBA prvaci vode u seriji s 2-1.

Warriorse je do pobjede predvodio Kevin Durant s 38 koševa, a Stephen Curry je ubacio 21 poen.

>> Hrvatska klapa himnom otvorila NBA utakmicu u kultnoj njujorškoj dvorani, plesao se i linđo

U Zapadnoj konferenciji s 2-1 vodi i San Antonio nakon što je u prvoj utakmici pred svojim navijačima svladao Denver sa 118-108 uz čak 36 koševa razigravača Derricka Whitea. 

Prednost domaćeg terena vratila je Philadelphia pobijedivši na gostovanju Brooklyn sa 131-115, uz 31 koš Bena Simmonsa te 29 poena Tobiasa Harrisa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije