Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadovoljan je

Slavljenik Olić: Znam da možemo i bolje, a ja sam htio pokazati da još mogu!

Ivica Olić
Goran Stanzl/PIXSELL
28.03.2015.
u 20:39

- Trebalo je puno godina i puno utakmica da dođem do te brojke, nije bilo lako. Lijepo je pred kraj karijere to ostvariti i danas sam htio pokazati da još mogu i znam

Ivica Olić više od 100 puta igrao je za hrvatsku reprezentaciju, još tamo od 2002. godine jedan je od naših heroja, a danas je od predsjednika HNS-a na dar dobio dres s brojem 100. I opet je odigrao odlično, zabio je gol i ostavio zadnji atom snage na travnjaku.

- Trebalo je puno godina i puno utakmica da dođem do te brojke, nije bilo lako. Lijepo je pred kraj karijere to ostvariti i danas sam htio pokazati da još mogu i znam, rekao je Olić za HRT pa se osvrnuo na utakmicu.

- Izbornik nije bio zadovoljan ulaskom u utakmicu, prvih pola sata nismo igrali kako treba. Na kraju je ipak ispalo dobro i rezultat 5:1 je plod naše igre. Oni su pali u nastavku i mi smo kontrolirali susret. Igrali su čudno na početku, bez pravog napadača, bili su neugodni, no sve je trajalo do prvog gola. A tada smo se mi probudili i bilo je pitanje koji će rezultat biti na kraju.

Pohvalio je atmosferu na stadionu.

- Atmosfera je bila odlična, bodrili su nas cijelo vrijeme. Nije bilo nikakvih problema i nadam se da su uživali u golovima i dobrim akcijama. Mi možemo i bolje, ali po meni smo odigrali dobru utakmicu. Visoka je pobjeda, prvi smo u skupini i ostvarili smo svoj cilj. 

>>Hrvatska pobijedila 5:1, Ćorluka dobio crveni karton i neće igrati protiv Italije!

>>Kovač jako kritičan: Vesele me pogoci, ali takvu igru više ne želim vidjeti

>>Šuker izviždan dok je predavao nagradu Oliću za 100. nastup

>>Predsjednica pozdravila Glogoškog kad je stigla na Maksimir. I Karamarko u kockastom dresu

Komentara 2

RI
rikavac
23:40 28.03.2015.

ja sam gledo snimku gola 100 puta i nisam vidio da je olic dotakao loptu loptu je promasio i nesretno usla u go. al bitno da je usla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije