Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bayern

Ivica Olić upitan za utakmicu protiv HSV-a

\'05.10.2010., Tel Aviv - Kvalifikacijska utakmice hrvatske nogometne reprezentacije , grupe F, protiv Izraela za europsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj 2012 g. Ivica Olic. Photo: Slavko Midzor/PIXS
Slavko Midzor/PIXSELL
21.10.2010.
u 13:05

Bayernov napadač Ivica Olić trenira, ali čini se da još nije spreman. Trener Van Gaal vrlo će vjerojatno hrvatskog reprezentativca izostaviti iz sastava na gostovanju kod HSV-a.

Deveto kolo njemačkog prvenstva otvaraju u petak HSV i Bayern. Olić već neko vrijeme izostaje iz sastava bavarskog bundesligaša zbog loma nosne kosti na reprezentativnoj utakmici protiv Izraela.

Iako je maksimalno odradio posljednje treninge, Luis van Gaal nije siguran da li će Ivicu staviti u momčad protiv HSV-a. Upitan je i Daniel van Buyten. Posljednje dvije sezone HSV je protiv Bayerna oba puta slavio sa 1:0.

U sastavu domaćih očekuje se povratak drugoga našeg reprezentativca Mladena Petrića.

Komentara 2

BP
bpz
15:23 21.10.2010.

Ivice, sretno! A mi ostali, sjetimo se prekršaja kojeg je Kovač napravio protiv Engleza. On je dobio crveni karton i tri utakmice neigranja zbog jednog prekršaj koji je očigledno bio bezazleniji od ovog koji je napravit na Oliću.... A igrač Izraela ni žuti karton jer već imao žuti! Sjetimo se i Eduarda i Modrića... Gdje je tu Uefino oko sokolovo? A gdje je Marković?

OB
-obrisani-
16:46 21.10.2010.

Ivica Olić upitan za utakmicu protiv HSV-a ali zna se da je Ivica bio neupitan na zofi pored TV u vezi onih povijesnih utakmica na World Cupu u JAR-u..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije