Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEATTLE ILI ORLANDO

Ivica Olić spreman napustiti HSV i otići u američki MLS

Ivica Olić
Foto: NordPhoto/NordPhoto/PIXSELL
02.09.2015.
u 13:07

'Uskoro me očekuju i važne kvalifikacijske utakmice za Euro tako da želim još ostati u Europi. Istina, nije mi zabavno sjediti na klupi.'

Ivica Olić nije zadovoljan činjenicom da ne igra u prvih 11 za HSV, a s obzirom na to da se osjeća potpuno spreman, ne želi posljednje godine karijere sjediti i gledati kako drugi igraju. Odlučio je pronaći novi klub i čini se da bi to mogli biti Seattle ili Orlando iz američke MLS lige.

– Dugo sam već u kontaktu sa Seattleom. U kolovozu smo obnovili kontakte, a zainteresiran je i Orlando. No želim dati do znanja da još uvijek ne idem nikamo. Želim odraditi ugovor do kraja u HSV-u – rekao je Olić za njemačke medije i nastavio:

– Uskoro me očekuju i važne kvalifikacijske utakmice za Euro, tako da želim još ostati u Europi. Istina, nije mi zabavno sjediti na klupi. Razočaran sam. I zato se svašta može dogoditi ako se takva situacija nastavi, jer u siječnju smo se jasno dogovorili o uvjetima dolaska.

>> HSV ispustio tri boda u zadnjih 15 minuta, Olić ostao na klupi

Komentara 5

Avatar Pablo 69
Pablo 69
09:50 03.09.2015.

Kako su ovdje neki ljudi nezahvalni upm.. Naravno da Ola nije vise najmaldi ali mislim da je zasluzio malo vise respekta. A za repku je jos uvjek dobar za zadnji pola sata.

MA
mamunamegalo
21:20 02.09.2015.

prodao bi pak za šaku dolara

RI
rikavac
16:22 02.09.2015.

Olicu idi ti nemoj da te zadrzavaju kavlifikaciske utaknice jer nam je bolje kad ti ne igras, jer kad igras onda si igrac manje. Zato idi i nemoj uzimat mjesto mladjem i boljem od tebe jer ih ima spremni cekaju ko zapete puske al nemogu dok god tebe poziva i igras.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije