Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NOVOJ ULOZI

Ivano Balić o novoj funkciji i što mu predstavlja: 'Najdraža boja mi je crvena'

Zagreb: Konferencija za medije hrvatske muške seniorske rukometne reprezentacije
Marko Lukunic/PIXSELL
26.04.2021.
u 09:51

– Mnogo sam razgovarao s izbornikom i vidio da govorimo istim jezikom. Tu sam u novoj ulozi jer prije sam bio koordinator, a sad sam trener.

Ivano Balić stao je pred predstavnike medija i službeno se obratio u povodu preuzimanja nove funkcije u rukometu – dobio je mjesto pomoćnika izbornika Hrvoja Horvata.

– Najdraža mi je boja crvena. Boja trenirke hrvatskog dresa – istaknuo je najbolji hrvatski rukometaš svih vremena pa nastavio:

– Mnogo sam razgovarao s izbornikom i vidio da govorimo istim jezikom. Tu sam u novoj ulozi jer prije sam bio koordinator, a sad sam trener.

Njegovo prisustvo trebalo bi pomoći vratiti hrvatski rukomet na staze uspjeha, što svakako nisu one kojima smo svjedočili tijekom Svjetskog prvenstva u Egiptu, ali i tijekom pokušaja plasmana na Olimpijske igre u Tokiju, koji je neslavno prošao...

Komentara 2

TA
Tackrla
10:17 26.04.2021.

Poznavajuci Ivanov temperament, predviđam da to nece dugo trajati. Ili ce preuzeti glavnu ulogu ili ce nekog nabiti i otici

Avatar babinjak1984
babinjak1984
10:00 26.04.2021.

Crvena je boja pobjednika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije