Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neće ga, pa neće...

Ivano Balić izgubio četvrto finale liga kupa, sjajni Duvnjak

balic (1)
bmatleticodemadrid.es
22.12.2012.
u 23:06

Triput nije uspio s Portlandom, a sad je izgubio i s Atleticom od Barcelone (24:32) ne postigavši, baš kao ni Jakov Gojun, niti jedan pogodak.

Ivano Balić izgubio je svoj četvrti španjolski finale liga kupa. Triput nije uspio s Portlandom, a večeras (subota) izgubio je s Atleticom od Barcelone (24:32) ne postigavši, baš kao ni Jakov Gojun, niti jedan pogodak.

U 18. kolu njemačke lige Hamburg je golom Petersena u posljednjoj sekundi pobijedio Wetzlar (30:29). Duvnjak je igrao sjajno za HSV postigavši sedam pogodaka dok je Igor Vori dodao tri. Lübbecke je kod kuće izgubio od Lemga (23:25), a Drago Vuković postigao je pet pogodaka za domaću momčad.

Komentara 1

LO
lonili
09:49 23.12.2012.

Gledao sam sinoć tu utakmicu, i mogu vam reći da se Balić nikada neće promjeni, i tamo se prepucava sa Dušebajevom, a ni igra mu nije kao nekada, zato mislim da više nema mjesta u repki, samo mu je to trebalo reći na neki drugi naćin, što neznaći da podupirem Golužu kao izbornika...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije