Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mislili da je sudac

Ivankovića napali poludjeli Kinezi!

Branko Ivanković
Marko Jurinec/PIXSELL
28.07.2010.
u 13:58

Bivši trener Dinama Branko Ivanković napadnut je 25. srpnja kada se vraćao sa stadiona nakon što je gledao susret koji je vodio Ćiro Blažević.

Podsjetimo, nakon što je sudac Wang Zhe igračima Qingdaa u susretu kineske Superlige sa Shanghai Shenhuom, klubom koji trenira Ćiro Blažević, dodijelio dva crvena kartona (Slovencu Aleksandru Rodiču i Hrvatu Stjepanu Jukiću), bijesni navijač uletio je na teren i napao ga karate-udarcem.

Nešto kasnije nezadovoljni domaći navijači napali su i automobil u kojem se vozio sa stadiona Branko Ivanković. Većina automobila u Kini ima zatamnjena stakla, a mislili su kako se u njihovu vozi baš sporan sudac.

Navodi se kako su navijači skakali po automobilu, pogodili Ivankovića u leđa bocom, a zatim su im uspjeli pobjeći.

Komentara 6

DO
downunder
17:00 28.07.2010.

EUJanez to hoćeš reći da se vi u Šumadiji vozite na krovovima automobila? A skačeš li po njima kao \"moj mjesec\"? Uopće ne sumnjam da to radiš ali ipak me zanima.

OB
-obrisani-
14:51 28.07.2010.

Ivankovića napali poludjeli Kinezi jer im nije htio pokloniti komplet dresova najbolje vanka World Cup 2010 reprezentacije na ljestvici FIFA!

BO
bomba
14:58 28.07.2010.

Navodi se kako su navijači skakali po automobilu, pogodili Ivankovića u leđa bocom, a zatim su im uspjeli pobjeći. Kako su ga uspjeli pogoditi bocom u leđa ako se nalazio u autu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije