Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krenulo im

Ivanković prvi, Ćiro drugi u kineskom prvenstvu

Branko Ivanković
Vjeran Žganec - Rogulja
02.05.2010.
u 11:58

U nedjelju je odigrano nepotpuno 6. kolo kineske nogometne Superlige nakon kojeg je Branko Ivanković sa svojim Shandongom Lunengom prvi, a Shanghai Shenhua Ćire Blaževića na drugom mjestu.

Obje momčadi su skupile nakon šest utakmica po 12 bodova, no Beijing Guoan i Shenzhen Ruby imaju dva boda manje na trećem i četvrtom mjestu, ali ktome i utakmicu manje.

Ćirin Shangai Shenhua je u nedjelju pobijedio s 2:0 u gostima Dalian Shide, uz pogotke dva internacionalca, Kamerunca Jeana Michaela N'Lenda (47. minuta) i Kolumbijca Orlanda Riascosa (74. minuta).

Ivankovićev Shandong Luneng je odigrao 3:3 kod Jiangsua Shuntiana, makar je Ivanković imao tri boda u šakama pet minuta prije kraja. No, tada je Enik golom donio bod domaćinu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije