Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Croatia Open

Ivanišević ponovo svladao Raftera u reprizi čuvenog finala Wimbledona

Ivanišević i Rafter
Foto: Privatna arhiva
1/4
18.07.2019.
u 11:35

Patrick Rafter najavio je da će nakon Umaga ostati u Hrvatskoj

Dvojica teniskih velikana Goran Ivanišević i Patrick Rafter na jubilarnom, 30. izdanju Plava Laguna Croatia Opena Umag odigrali su prijateljski susret kao hommage povijesnom finalu Wimbledona iz 2001. godine.

Na punom stadionu Stella Marisa, na kojem se tražilo mjesto više, slavio je opet Ivanišević, rezultatom 6:4, 6:4.

Bio je to jedinstven doživljaj za posjetitelje umaškog turnira.

– Eto, prošlo je 18 godina, moja je wimbledonska pobjeda sada punoljetna i može raditi što god hoće. Htio bih zahvaliti Rafteru što je nakon nekoliko godina nagovaranja ipak pronašao vremena i došao u Umag iz daleke Australije i što je opet zaigrao sa mnom. Ovo je trešnja na vrhu torte mojih ekshibicijskih susreta. Nakon Raftera više nema igrača s kojim bi mi bila veća čast odigrati meč – kazao je Goran.

Dvojici Grand Slam pobjednika u sjećanje na ekshibicijski susret trofeje i darove dodijelili su Lawrence Frankopan, direktor turnira Plava Laguna Croatia Open Umag, Marinka Akrap, direktorica korporativnih komunikacija Podravke i Tadej Čoroli, član Uprave Triglava.

Patricka Raftera, dvostrukoga pobjednika US Opena, bodrilo je nekoliko australskih navijača s tribina, a majstor voleja pridobio je simpatije i brojne umaške publike.

Najavio je kako će nakon Umaga ostati u Hrvatskoj. – Želim vidjeti Korčulu i Dubrovnik, volim seriju Igre prijestolja pa ću obići mjesta gdje je snimana. Tome se veselim – kazao je Rafter.

Komentara 3

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
12:36 18.07.2019.

Jel ponovno rekao da mu se gadi riječ 'Kaj' ???

SO
sohnahoakasaa
14:57 18.07.2019.

Sviđale su mi se sve izjave g Rafftera nakon tog povijesnog meča za nas. Izzjave svih koji nešto znače u tenisu proglasile su Goranovu priču najdivnijkom i posebnom od kad postoji Wimbledon. Naravno da se i mi slažemo. Sjetite sese vi svih tekstova i napisa svih medija koje postoje. No za mene je posebna 'priča' i g Raffter. Gladno sam čitala sve njegove izjave i komentare o Goranu. Zbog svega toga i zboag načina živoata i vrijednosti koje priomiće presretna sam što je u Hrvatskoj i što ga je Goran konačno uspio nagovoriti. Dobro došli g Raffter i nadam se nekom budućem dolasku sa cijelom obitelji.

CH
che99
12:48 18.07.2019.

Davite ga najstrasnije sa ovim klaunom....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije