Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKRENI GORAN

Ivanišević otkrio kada navija za Srbiju i u čemu su oni bolji od Hrvata

Foto: Instagram screenshot
1/5
07.01.2021.
u 13:27

Budući da su Srbija i Hrvatska veliki sportski rivali, postavlja se pitanje kakva je atmosfera kada igraju te dvije nacije jedna protiv druge

Hrvatska teniska legenda Goran Ivanišević od 2019. godine u stručnom je stožeru Srbina Novaka Đokovića i gotovo su postali nerazdvojni. Njihovo prijateljstvo doista je posebno.

Budući da su Srbija i Hrvatska veliki sportski rivali, postavlja se pitanje kakva je atmosfera kada igraju te dvije nacije jedna protiv druge.

– To se još nije dogodilo, ali onaj tko izgubi, taj će morati šutjeti i biti dobar. Onaj drugi će uživati – rekao je Ivanišević za " Sportski žurnal". 

Ivanišević  je rekao da je gledao finale Kupa Koraća u košarci između Zvezde i Partizana, ali nije imao simpatije ni prema jednom klubu.

– Navijao sam za koševe. Ali, kada vi igrate s nekim, navijam za vas. S odbojkom ste napravili spektakl, impresivno, pokorili ste svijet. Košarku nismo ni mi ni vi prekrasno odigrali. Sada su kvalifikacije za Olimpijske igre, gadne su, posebno za nas – objasnio je Hrvat.

 

Kada je nogomet u pitanju, Hrvatska je u mnogo boljem položaju, ali Ivanišević ipak pronalazi utjehu za susjede.

– Da, ali ste u košarci institucija, i s 18. momčadi ste gadni. Mi smo kompaktniji u nogometu, bolji smo kao ekipa – zaključio je Ivanišević.

Komentara 12

Avatar manjejeviše
manjejeviše
14:23 07.01.2021.

90-ih sa HR grbom na traci oko glave a danas sa 4C grbom.

DU
Deleted user
22:06 07.01.2021.

Uskraćeno mi je moje demokratsko pravo na komentar, šta god napišem upozorenje ?

ZS
zarko.skendzic
11:03 08.01.2021.

Ivanišević nije trener 'Srbinu Novaku Đokoviću' nego tenisaču Novaku Đokoviću. Nadam se da ćete to jednog dana shvatiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije