Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO MU JE TRENER

Ivanišević iskreno komentirao Čilića i nije ga štedio: 'On je totalno izvan forme'

Goran Ivanišević i Marin Čilić
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/4
08.07.2019.
u 19:27

Čilić je ove godine razočarao u Wimbledonu gdje je ispao u drugom kolu od Portugalca Joãa Souse

Goran Ivanišević jedan je od velikana svjetskog tenisa, a njegova riječ se posebno štuje kada je u pitanje Grand Slam u Wimbledonu koji je osvojio u epskom finalu 2001. godine. 

Ivanišević je ove godine u All England Clubu bio u stručnom stožeru Novaka Đokovića, ali je nakon tjedan dana morao napustiti London zbog neodgodivih obaveza

Taman prije polaska na let dao je izjavu novinarima Sportkluba gdje je između ostalog komentirao i suradnju s Novakom, ali i nastup svog bivšeg štićenika Marina Čilića kojemu je bio trener od 2013. do 2016. godine. 

Podsjetimo, Čilić je ove godine razočarao u Wimbledonu gdje je ispao u drugom kolu od Portugalca Joãa Souse

”Manje-više sve ide po planu, iznenađenje je eliminacija Tsitsipasa, Zverev nije nikakvo jer je van svake forme, mislio sam da ovo može biti turnir na kojem će Čilić napraviti preokret, ali i on je baš totalno izvan forme", rekao je Ivanišević o svom sunarodnjaku. 

>>> Pogledajte veliko finale humanitarnog turnira na Šalati u organizaciji Marina Čilića

Komentara 22

JA
JanezIQ45
20:43 08.07.2019.

bolzatelad i?iti EUJanez,...kako ide arbitraza...sta ima novog u Savudrijskoj vali?!

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
21:19 08.07.2019.

Marin se posvetio supruzi i nije mu za zamjerit kad imaš onakav komad, Đokan ga nema pa udara lopticu al tu i tamo Depika Padukone i šta se potrefi ... moraš okolo kad u kući nemaš 😕

LI
liliZG
13:05 09.07.2019.

.. i dobro je rekao,... već je dulje vrijeme izvan forme i to ja tako..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije