Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigla u Zagreb

Ivana Habazin se vratila i otkrila što je proživjela: Trener je pao kao stablo!

Ivana Habazin
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
07.10.2019.
u 23:30

Ne opravdavam ono što je izgovorio. To je Amerika, imaju drukčiji način razgovora. On je ponosan i u godinama je, a poludio je kad ga je najprije ta žena počela napadati - kazala je Ivana

Hrvatska boksačica Ivana Habazin nakon incidenta u američkom Flintu vratila se u Hrvatsku. Podsjetimo, na vaganju uoči boksačke priredbe na kojoj se trebala boriti protiv Amerikanke Claresse Shields, njezin trener James Ali Bashir je mučki udaren s leđa.

Trenera Ivane Habazin napao je brat od Claresse Shields, a naša je boksačica kasnije otkazala borbu. Policija je uhitila Artisa Macka koji u pritvoru čeka suđenje.

Ivana Habazin
1/18

Ivana je opisala događaj...

- Došao je s leđa i udario ga je sa šakom. Neki su vidjeli da ga je udario s leđa, pa u vilicu, a ja sam vidjela da ga je udario u predjelu uha i malog mozga. Kako ga je udario, tako je trener pao u nesvijest. Zapravo, srušio se kao stablo i još udario u pod - rekla je Ivana za RTL.

Napadu je prethodila prepirka Bashira i sestre Claresse Shields koja mu nije dozvoljavala pogledati vagu.

- Ne opravdavam ono što je izgovorio. To je Amerika, imaju drukčiji način razgovora. On je ponosan i u godinama je, a poludio je kad ga je najprije ta žena počela napadati - dodala je Ivana. 

Trener James Ali Bashir morao je na operaciju, a kasnije se javio i rekao kako će tužiti napadača.

Uskoro bi se mogao odrediti novi datum za borbu.

- Treba vidjeti. Ugovor je važeći, dogodit će se ponovno zakazivanje meča - istaknula je Ivana Habazin.

A Claresse Shields koja je neposredno nakon napada izjavila kako Ivana može pronaći drugog trenera i odraditi meč, ispričala se. 

- Ne podržavam to niti želim na bilo koji način to opravdavati bez obzira što je rekao. Podržavam Ivanu i trenera Alija. Također, razumijem zašto su otkazali meč - kazala je Claresse Shields.

>> Pogledajte razgovor s Ivanom Habazin na Večernji TV-u

Ključne riječi

Komentara 5

KA
kajinx
14:14 08.10.2019.

Kraljice Ivana, samo ne u gradu Flint!

DO
domxerex
02:46 08.10.2019.

Cijeli medijski prostor je jedna velika laž u magli poluistina i obmana. Više ni njihovi gospodari ne znaju što istina a što laž koju su oni proizveli.

KA
kajinx
14:16 08.10.2019.

Večernji, hvala za opširne i točne informacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije