Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNE VIJESTI

'Tvoja smrt me uništila': Filip Hrgović oprostio se emotivnom objavom

Filip Hrgović
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/5
17.10.2019.
u 14:00

'Užasno mi je teško kad čujem što se dogodilo, upoznao sam ga prošle srijede, ali odmah sam vidio da je riječ o šarmantnom mladiću koji je imao san', napisao je Eddie Hearn

Profesionalni boksač Patrick Day preminuo je četiri dana nakon borbe protiv Charlesa Conwella. U desetoj rundi  Conwell je nokautom srušio Daya koji je ostao ležati.

Liječnici su mu odmah pružili pomoć te je prevezen u bolnicu gdje je operiran. Nažalost, četiri dana poslije preminuo je od teških ozljeda mozga. Smrt američkog boksača šokirala je borilački svijet. 

Filip Hrgović
1/9

Eddie Hearn, promotor našeg Filipa Hrgovića, na svom se Instagramu oprostio od Patricka Daya:

''Užasno mi je teško kad čujem što se dogodilo, upoznao sam ga prošle srijede, ali odmah sam vidio da je riječ o šarmantnom mladiću koji je imao san. Naše molitve s njegovom su obitelji, trenerom Joeom Higginsom, Charlesom Conwellom i promotorom Louom DiBellom'.

"Smrt Patricka Daya ozbiljno me uništila jutros. Pratio sam ga na Instagramu i izvana sam analizirao njegov napredak. Činio se kao jedna divna duša sjajnog pogleda na život. Njegova posljednja poruka prije smrti bila je da se živi punim plućima. Hoću Pat, hvala ti!" dodao je borac Eddie Alvarez.

Filip Hrgović i Ivana Habazin na svojim profilima na Instagramu od Daya su se oprostili emotivnim objavama:

Foto: Instagram/Filip Hrgović/Ivana Habazin

Komentara 3

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
16:09 17.10.2019.

Naslov navlakuša,kao i 90 % ostalih....DNOvinarstvo

UU
uhljeb u holdingu
18:22 17.10.2019.

Jel to onaj plemeniti sport bio u pitanju ? To to, samo gas.

PR
prajdali100
17:14 17.10.2019.

Nažalost događa se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije