Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMET

Ivan Sršen u PPD Zagrebu, “plinari”se sele u Osijek

Ivan Sršen
Foto: Davor Javorović/Pixsell
01.08.2018.
u 00:30

Ovaj 26-godišnjak igrao je za Opuzen, Metković i Varaždin, a drugi dio prošle sezone bio je na posudbi u Pick Szegedu i ima iskustva igranja u Ligi prvaka.

Rukometaši PPD Zagreba pronašli su rješenje na mjestu desnog vanjskog pucača. Iz našičkog Nexea došao je Ivan Sršen, povremeni hrvatski reprezentativac.

Ovaj 26-godišnjak igrao je za Opuzen, Metković i Varaždin, a drugi dio prošle sezone bio je na posudbi u Pick Szegedu i ima iskustva igranja u Ligi prvaka.


– Odradio sam prvi trening i sve je dobro prošlo. Dečki su me super prihvatili, pomažu mi da se što prije uhodam i mogu slobodno reći da su prvi dojmovi odlični. Osjećam veliku odgovornost zbog dolaska u Zagreb. Igranje u SEHA ligi i Ligi prvaka veliki je izazov i mogu reći da ćemo poduzeti sve što je u našoj moći. S trenerom Červarom surađivao sam u reprezentaciji i iskreno se veselim nastavku sjajne suradnje. Najbitnije je da svi međusobno dobro kliknemo i onda će takva suradnja dati i dobar rezultat – istaknuo je Sršen.


“Plinari” su pronašli i gdje će igrati prvu utakmicu u novoj sezoni elitne skupine Lige prvaka. Bit će to Osijek u kojem će 16. rujna ugostiti mađarski Pick Szeged.

Ključne riječi

Komentara 2

KU
kupatilo
08:11 01.08.2018.

Napred Zagreb.Napred Lino.

FT
feel_the_coruption
15:12 01.08.2018.

Nitko, ali baš nitko ne zove RK Zagreb - "plinari". Samo novinarčići. Daj nam Mrvec objasni, ako im sponzor u budućnosti bude, recimo neka tvrtka iz IT sektora, hočeš ih zvati " kompjuteraši" ? Ili ih neka kladionica sponzorira, šta su onda "kladioničari" ? Di se kupuju te novinarske diplome, kupio bi si i ja jednu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije