Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI NAPADAČ

Ivan Santini: Otišao sam kod najboljih navijača u Belgiji! A samo da mi brat pobjegne iz Ukrajine...

Ivan Santini
Foto: DPA/Pixsell
19.06.2015.
u 21:44

- Bio sam nedavno kod brata u Lugansku, situacija mi se ne čini dobrom. Bojim se da bi cijela situacija i tamo uskoro mogla eskalirati. Pa se nadam kako će ipak ovoga ljeta i on promijeniti sredinu - rekao je Santini.

Ivan Santini jučer je promijenio sredinu, te Kortrijk zamijenio Standard Liegeom. Hrvatski napadač prošle je sezone bio drugi strijelac belgijske Jupiler lige, samim time privukao i interes brojnih klubova. No, čelnici Standard Liegea bili su najuporniji i najkonkretniji, pa je Santini postao član tog belgijskog velikana.

- Imao sam još ponude Genka i Oostendea, ali sam se ipak odlučio za Standard. U Oostendeu se danas nalazi i moj bivši trener iz Kortrijka koji me htio dovesti svim silama, ali je ovo bio moj prvi izbor. Bilo je nekih problemčića u pregovorima sa Standardom, ali sve se uspješno završilo. Sretan sam. Standard ima daleko najbolje navijače u Belgiji, jedva čekam istrčati u takvoj atmosferi- rekao je Santini za Goal.

Dolazak u Standard mogao bi ga približiti reprezentaciji.

- Ma tko to može znati. Već sam nekoliko puta rekao da mi je sportski san zaigrati u reprezentaciji. I sve su moje ambicije usmjerene prema tom cilju.

Kakva je situacija s njegovim bratom Krševanom, vratarom ukrajinske Zorje Lugansk?

- Joj, svakoga dana molim Boga da se makne iz Ukrajine. Evo, čelnici kluba sada mu nude novi dvogodišnji ugovor, ja i nisam presretan takvom solucijom. Stanje u Ukrajini i dalje nije dobro, samo što se danas o tome mnogo manje piše. Bio sam nedavno kod njega u Lugansku, situacija mi se ne čini dobrom. Bojim se da bi cijela situacija i tamo uskoro mogla eskalirati. Pa se nadam kako će ipak ovoga ljeta i on promijeniti sredinu - rekao je Santini.

>> Što je još Ivan Santini rekao pročitajte na Goal.com

>> Gent prvi put u povijesti prvak Belgije, Santini zabio lijep gol

Foto: Alcatel

Komentara 3

Avatar GaryLineker
GaryLineker
15:22 20.06.2015.

Ukoliko nastavi zabijati u Standardu uvjeren sam da ga izbornik Niko Kovač neće zaobići, realno i je bilo da su ispred njega Mandžukić, Kramarić i Kalinić. Kotrijk je ipak mali klub.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
00:26 21.06.2015.

ako postane standardan u standardu, tko zna, možda jednog dana. postane realan u realu

RI
rikavac
15:17 20.06.2015.

Santini solidan igrac i sto je bitno napadac koji daje golove redovno za razliku od Olica i Rebica koji imaju mjesto u reprezentaciji. Kad smo mogli zvat neke Sarbinije u skorijoj povijesti Bracu Maric Mario i Tomislav pa neke Rosse i kamaru tih nekih lijevih igraca zasto ne zvat i njega okusat ga pogotovu sto je u dobroj formi dvi tri godine. Niko se svakako nista ne pita drugi mu sastavljaju ekipu i zovu igrace.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije