Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi strijelac ide u Bundesligu

Ivan Santini odlazi u Köln, a Mario Maloča u Kaiserslautern

\'03.04.2010., Zadar - 1 HNL - nogometna utakmica izmedju NK Zadar i NK Osijek. Ivan Santini slavi zgoditak iz penala.  Photo: Filip Brala/PIXSELL\'
Filip Brala/PIXSELL
18.11.2011.
u 21:58

Titula prvog strijelca lige napadača Zadra Ivana Santinija, koji je do sada postigao devet pogodaka, nije prošla nezapaženo u menadžerskom svijetu.

Santinija su zapazili predstavnici Kölna, pa je vrlo izgledno da se taj 22-godišnjak već ove zime priključi Lukasu Podolskom u napadu kluba za kojeg igra naš reprezentativac Mato Jajalo, a pričuvni vratar je Miro Varvodić.

Stižu signali da bi se prema Bundesligi trebao otisnuti i Santinijev vršnjak, Hajdukov stoper Mario Maloča. Za njega je zainteresiran Kaiserslautern. Oko tog prelaska već su obavljeni razgovori s predsjednikom bijelih Hrvojem Malešom.

Komentara 2

Avatar Kralj meraka
Kralj meraka
22:56 18.11.2011.

Nadan se će uspit uvatit bar milijun za Maloču, to je kikser samo takvi. Maršiću daj napiši što se događa sa Vejićem,Miličevićem i što je sa ugovorima Tomasova i Sube??

NI
nisde
13:24 19.11.2011.

onda će plakati kako nam je liga loša i kako dinamo u njoj osvoji sve što se može. naročito ovaj santini bljesne jednu polusezonu i već ga prodaju za kiki riki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije