Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U samoizolaciji

Ivan Rakitić sa suprugom vježba kod kuće! 'Dragi, to može i bolje'

Ivan rakitić
Foto: Instagram/Ivan Rakitić
19.03.2020.
u 10:39

'Ovako se najbolje provode dani. Jedan trening s Raquel. Pozdrav svima, zajedno ćemo pobijediti virus. Ostanite u kući', napisao je Ivan Rakitić

Italija i Španjolska najteže su pogođene s pandemijom koronavirusa. Njihove vlade savjetuju građane da ostanu u kućama, a slično je i u ostalim europskim zemljama.

Među onima kojima to najteže pada su sportaši. Mnogi su već danima u kućnoj samoizolaciji, pa treniraju i vježbaju kod kuće.

I hrvatski reprezentativac 32-godišnji Ivan Rakitić održava formu u svom domu. Barcelonin igrač dok nema klupskih treninga vježba u društvu supruge Raquel.

U srijedu je na svom Instagramu objavio video kako zajedno vježbaju. Ivan leži i drži suprugu za noge te radi trbušnjake, a s njim vježba i Raquel. Sve izgleda vrlo skladno...

'Ovako se najbolje provode dani. Jedan trening s Raquel. Pozdrav svima, zajedno ćemo pobijediti virus. Ostanite u kući', napisao je Ivan Rakitić uz video.

Njegova objava naišla je na brojne komentare, a javili su se Ivan Klasnić i Patrick Kluivert.

'A dragi, to može i bolje. Malo imaš kila viška', napisao je u komentaru Ivanov dobar prijatelj i bivši suigrač iz Basela te bivši hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić.

Legendarni Nizozemac Patrick Kluivert bio je kratak: 'Jako si domišljat'.

>> Video: Naši poznati znanstvenici odgovaraju na pitanje: zašto se koronavirus toliko brzo širi u Italiji?

Ključne riječi

Komentara 1

HR
hr76
14:59 19.03.2020.

Ovo završava brojem šezdesetdevet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije