Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolci javljaju

Ivan Rakitić ovog ljeta napušta Barcelonu! Neće mu produljiti ugovor

Ivan Rakitić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
09.03.2020.
u 16:30

Raketa je s Barcom vezan do ljeta sljedeće godine. Nakon dolaska Ajaxove zvijezde Frenkieja de Jonga na Nou Camp, hrvatski reprezentativac je istisnut iz momčadi

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić ovog će ljeta napustiti Barcelonu, javlja Katalonski radio. Aktualni španjolski prvak neće produljiti ugovor s 31-godišnjim Hrvatom.

Raketa je s Barcom vezan do ljeta sljedeće godine. Nakon dolaska Ajaxove zvijezde Frenkieja de Jonga na Nou Camp, hrvatski reprezentativac je istisnut iz momčadi.

Tadašnji trener Ernesto Valverde je našem Rakitiću davao minute na kapaljku, a nekoliko utakmica gledao je Barcelonine utakmice s tribina.

Ivan je odlučio ostati u momčadi kako bi izborio mjesto u momčadi.

Hrvat je dolaskom novog trenera Quiquea Setiéna dobio novu priliku, ali kako javlja dobro upućeni Katalonski radio ovog će ljeta otići iz Barcelone.

Za Rakitića se zanima nekoliko klubova, među njima su Juventus i madridski Atletico, a Ivan je nedavno izjavio kako se želi vratiti u Sevillu.

- Svi znaju kakvu ljubav imam za Sevillu. Moj je san jednog dana ponovno obuči taj dres - rekao je Rakitić.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
17:11 09.03.2020.

mnogi srebrni su tako stradali zbog pumpanja povišica nakon rusije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije