Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIZ PORUKA

Ivan Rakitić objavama na Instagramu odgovorio kritičarima koji su ga prozivali!

Ivan Rakitić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/4
12.09.2019.
u 08:32

Rođen sam i odrastao u Švicarskoj, tamo sam išao u školu i imao prijatelje, igrao sam pet godina za Švicarsku, ALI, najveći dio mog srca uvijek je pripadao Hrvatskoj, napisao je Rakitić

Nakon što se Ivan Rakitić jučer emotivnom porukom oglasio i time pokazao što misli o Hrvatskoj, novim objavama na Instagramu Raketa je pokazao kako je izgledno da će nastaviti igrati za reprezentaciju, a u nizu emotivnih objava našla se i ona u kojoj je naveo istraživanje koje je pokazalo kako je prošle sezone bio jedan od pet elitnih igrača koji je odigrao pretjeran broj utakmica

Osim toga, Rakitić je par objava posvetio i kako bi pokazao kako mu je Hrvatska iznad svega

"Rođen sam i odrastao u Švicarskoj, tamo sam išao u školu i imao prijatelje, igrao sam pet godina za Švicarsku, ALI, najveći dio mog srca uvijek je pripadao Hrvatskoj", napisao je Rakitić u objavi gdje pozira u majici Hrvatske. 

Foto: Instagram/Ivan Rakitić

Rakitić je također objavio i fotografiju uz dres hrvatske reprezentacije uz opis: 'Iznad svih Hrvatska'.

Foto: Instagram/Ivan Rakitić
I posljednja od tih objava otkrila je razloge zbog kojeg je Rakitić uzeo kratku reprezentativnu stanku od dva okupljanja, ali nakon ovakvih objava Rakitić je odgovorio svojim najžešćim kritičarima.

Foto: Instagram/Ivan Rakitić

"Sindikat je proveo istraživanje među 500 elitnih nogometaša, a među petoricom koja služe kao ogledan primjer pretjeranog igranja naveo je Ivana Rakitića. Rakitić je prošle sezone odigrao 68 utakmica, 14 s reprezentacijom s kojom je proputovao 30 tisuća kilometara.

Međunarodni sindikat upozorava da je Rakitić odigrao 72 posto svojih utakmica bez poštivanja odmora od pet dana među njima. Pet dana nužno je razdoblje kako bi se izbjegli zdravstveni problemi u kratkom i drugom roku", dodao je Rakitić.

>>> Pogledajte što je Davor Šuker rekao o gostovanju reprezentacije na Poljudu

 

 

Komentara 19

DU
Deleted user
08:45 12.09.2019.

Gospodine Rakitiću, vi volite više Hrvatsku nego svi ti vaši kritičari zajedno. Uopće se nije potrebno obazirati na to. Ti mrze svakoga tko voli Hrvatsku.

DU
Deleted user
08:55 12.09.2019.

Rakitic je odgovorio vecernjem listu koji je postavljao bezobrazne clanke o njemu...

Avatar navijač
navijač
08:46 12.09.2019.

Hvala mu za sve! Kad bi svaki Hrvat bio kao Rakitić, a pogotovo ovi u politici , gdje bi nam bio kraj. Bili bi drugi na svijetu kao i u nogometu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije