Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska se ponosi

Ivan Rakitić i Barcelona ne slažu se oko Luke Modrića

Modrić i Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
25.09.2018.
u 20:23

"Zasluženo si dobio još jednu nagradu", poručio je Barcelonin vezni igrač Rakitić

Nogometni klub Barcelona i katalonski mediji smatraju kako je nagradu za najboljeg nogometaša svijeta trebao dobiti Lionel Messi a jedini koji je javno podržao Luku Modrića bio je hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić.

"Čestitam majstore, sve si zaslužio i cijela Hrvatska se ponosi tobom! Hvala ti na svemu kapetane, uvijek uz tebe. Zasluženo si dobio još jednu nagradu", poručio je Barcelonin vezni igrač Rakitić preko Instagrama.

>> Pogledajte i video: Svijet je dobio novog kralja - Luku Modrića

Dokapetan hrvatske reprezentacije objavio je ondje i fotografiju Modrića s dodjele nagrade.

Luka Modrić, hrvatski kapetan i vezni igrač Real Madrida, u ponedjeljak je primio nagradu krovne nogometne organizacije FIFA-e za najboljeg nogometaša u 2018. godini.

Kandidati su bili i napadači Cristiano Ronaldo te Mohamed Salah. Ronaldo nije došao na priredbu u London, a isto tako niti Barcelonin napadač Lionel Messi koji je uvršten u najbolju momčad svijeta u ovoj godini.

- Za nas je Leo najbolji na svijetu - rekao je Barcelonin trener Ernesto Valverde na konferenciji za medije u utorak.

- Svatko ima svoje mišljenje pa tako i ja. Ovo je nagrada koja se zove Najbolji (The Best), a ondje nije bilo onog igrača koji je prema našem mišljenju najbolji. Modrić je veliki igrač koji je imao veliku godinu. Nemam više ništa za dodati - izjavio je.

Opravdao je i izostanak kapetana Barcelone s priredbe u Londonu. FIFA je bila pozvala Messija koji je bio u širem izboru za nagradu The Best.

>> Pogledajte i dojmove novinara Večernjeg lista koji je bio na dodjeli nagrade Luki

- Kada praviš zabavu, slobodan si pozvati koga želiš, a pozvani je slobodan ne doći. To nije pitanje za mene nego za njih - rekao je Valverde.

Novine Sport sa sjedištem u Barceloni osvanule su na kioscima s naslovnicom "The Best je Messi...i točka". Konkurentski list Mundo Deportivo je na svojoj naslovnici objavio: "Modrić osvojio nagradu The Best bez najboljeg".

"Hrvat iz Real Madrida je dobio priznanje u odsustvu Lea Messija, jedinog igrača Barcelone uvrštenog u idealnu postavu za prošlu sezonu", dodaju te novine.

Jedan od direktora Barcelone, Javier Bordas, u Londonu je predstavljao klub. Rekao je kako Messi nije mogao doći "zbog obiteljskog problema". Argentinac je prvo bio najavljen no onda je uoči priredbe otkazao dolazak.

- Ako se omalovažava nagrada The Best to je onda zato što ondje nije Messi. Čitav svijet zna da je on najbolji nogometaš na svijetu u svim aspektima - rekao je Bordas.

- Pogledaš poziciju na kojoj igra Modrić i što bi ondje napravio Messi...On je najbolji dodavač lopti, ima najbolju završnicu, već je godinama najbolji na svijetu te vjerujem da su svi toga svjesni - dodao je.

>> Pogledajte ljubavnu priču Vanje i Luke Modrića

Komentara 49

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
20:32 25.09.2018.

A Messi glasao za Luku

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
21:02 25.09.2018.

Koje Gluposti piše ovaj Večernji !!!!! Šta je to Messi napravio????? Hrvati su ga zgazili !!!!!! Prestanite već pisati Antihrvatske Vijesti !!! Sramota nije mi jasno čemu ovaj Zavidan i Tupav Članak !!!!! sram vas Bilo !!!

PR
prajdali100
23:44 25.09.2018.

Po običaju, autor HINA !!! Pa tko tamo sjedi ? Tko postavlja te tipove i komu oni odgovaraju ? To je ustvari CPHA !!! Sram vas bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije