Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI VEZNJAK

Rakitić otkrio tko je najbolji u povijesti i poručio: Ronaldo ima nesreću...

Messi, Rakitić i Iniesta
Foto: Gtres/Pixsell
1/5
11.12.2017.
u 09:29

- Ronaldo ima nesreću da igra u eri s najboljim igračem svih vremena. To je Lionel Messi - izjavio je Rakitić.

Cristiano Ronaldo ovoga je tjedna dobio petu Zlatnu loptu i tako se izjednačio s Lionelom Messijem. No, Ivan Rakitić smatra da je Argentinac najbolji na svijetu.

- Uz dužno poštovanje prema Cristianu, u mojim je očima Leo jedinstven. Samo je jedan najbolji - rekao je Rakitić o suigraču iz Barcelone.

Messi, Rakitić i Iniesta
1/8

Ronaldo je nakon posljednjeg individualnog trofeja poručio da je upravo on najbolji nogometaš u povijesti.

- Ronaldo ima nesreću da igra u eri s najboljim igračem svih vremena. To je Lionel Messi - izjavio je Rakitić.

Komentara 4

MT
mali tone
20:11 11.12.2017.

Što se mene tiče Ronaldo je stroj, a Messi genij.

Avatar southman
southman
10:46 11.12.2017.

Čudno !? A ja bio siguran da će on kao igrač Barce reći za Ronalda da je najbolji !? E moj Raketa, niti u Argentini ne misle da je najbolji. Za većinu njih je Maradona još uvijek broj jedan !

KU
kupatilo
11:14 11.12.2017.

Ni jedan ni drugi.Bilo je puno boljih igrača od oboice.Nisu oni Maradoni ni do koljena iako smatram da je Mesi bolji i korisniji igrac od Ronalda i da njegovu klasu uvjek osjetite na terenu ali ipak bilo ih je i bolji i od njega a Ronalda pogotovo.A Ronalda nevidim kao ni drugog trenutno a kamoli prvog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije