Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podsmjeh uz geste

Hrvatski reprezentativac na udaru: Ismijavao je najveće rivale

Perišić i Strinić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/3
04.12.2017.
u 08:50

Kad je doznao za blamažu Milana protiv Beneventa, Perišić se nasmijao i gestama pokazao rezultat ''dva-dva'' koji je sve iznenadio.

Ivan Perišić jučer je odigrao briljantnu utakmicu za svoj Inter i s tri pogotka srušio Chievo u velikoj pobjedi (5:0) koja je crno-plavima donijela vodeće mjesto na ljestvici Serie A.

No, hrvatski reprezentativac bio je zamijećen već na zagrijavanju kad je doznao za blamažu gradskog rivala Milana u susretu s fenjerašem Beneventom. Crveno-crnima u posljednjim sekundama zabio je golman Brignoli pa je Benevento nakon četrnaest poraza upisao prvi ovosezonski bod (2:2).

 

Kad je to doznao, Perišić se nasmijao i gestama pokazao rezultat ''dva-dva'' koji je sve iznenadio. Sigurno da se navijačima Milana nije svidjela reakcija hrvatskog ofenzivca pa se našao na njihovu udaru zbog ''ismijavanja''.

Perišić i Strinić
1/7

Komentara 6

Avatar southman
southman
09:23 04.12.2017.

Da je nepristojno od Perišića jeste, ali da je Milan sa Berluscionijem godinama ismijavao Inter to se zaboravlja, a onda je došao Mourinho !! Evo i Veron nas na neki način ismijava nakon ždrijeba SP pa ga nitko ne napada zbog toga !?

MA
Marvin
10:11 04.12.2017.

Bit ce jos tih podmetanja , tipa recimo zena toga i toga s tim i tim ili tuce zenu , pijandura i neznam sta sve ne , hrvatske igrace treba zavaditi , da nebi slucajno nesto postigli u rusiji , a to ovim dnevnim mrzitelja na ovim "hrvatskim" portalima smeta .

BA
balance
12:35 04.12.2017.

VL u svom stilu. Jedino vas okačiti u mobilni wc.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije