Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obožava Interovce

Ivan Perišić dobio sjajnu poruku od Playboyeve zečice

Ivan Perišić
Foto: Instagram
11.09.2017.
u 17:07

April Summers je na svom Instagramu objavila dvije video poruke koje je posvetila dvojici strijelaca, a poslala im je i poljubac!

Playboyeva zečica April Summers velika je Interova navijačica. Vrlo je aktivna na društvenim mrežama. Često objavljuje fotografije i poruke u kojima ne skriva osjećaje prema crno-plavima.

Obožava gledati Maura Icardija, a kada argentinski napadač zabije pogodak onda uvijek učini nešto posebno.

U nedjelju je u talijanskoj ligi Inter pobijedio SPAL sa 2:0, a strijelci su bili Mauro Icardi i naš Ivan Perišić. April Summers je na svom Instagramu objavila dvije video poruke koje je posvetila dvojici strijelaca, a poslala im je i poljubac!

 

GOAAL ! Yes #peresic ❤️ 2-0 #interspal !! #seriea #calcio #interiscoming #forzainter

A post shared by April Summers (@playboymodelapril) on

 

#forzainter ❤️💋 #icardi score for us gorgeous captain 😍 #interspal #calcio #seriea

A post shared by April Summers (@playboymodelapril) on

Komentara 6

BU
bunar555
18:32 11.09.2017.

Zašto se to meni ne dogodi

BA
barakuda15
18:39 11.09.2017.

Sponza a da li je ova mala samo poštena pa tako to barem otvoreno kaže za razliku od mnogih drugih koje glume poštenje,vjernicu a čim im se pruži prilika pokažu su gore od najgore štrace.Ova zečica barem ne laže tko je i šta je za razliku od mnogih drugih "studentica ekonomije i prava ",pjevačica i voditeljica.

PR
prajdali100
21:33 11.09.2017.

Uh Ivane,ovdje bi valjalo zakucati pod precku !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije