Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadnji dan za transfere

Mbappe službeno ima novi klub, iznos za njega je nevjerojatan!

Football Soccer - Monaco v Nantes - French Ligue 1 - Louis II Stadium, Monaco - 5/03/2017 - Monaco's Kylian Mbappe scores against Nantes' goalkeeper Maxime Dupe.  REUTERS/Eric Gaillard
Foto: Reuters/PIXSELL
1/93
28.08.2017.
u 09:32

Svakodnevno pratite na portalu Vecernji.hr sve novosti s nogometnog tržišta

Ljetni prijelazni rok počeo je 1. srpnja, a na nogometnoj tržnici dosad su već realizirani brojni transferi. Priče o velikim prelascima već su dio svakodnevice, a očekuje se da će zanimljivo biti i u Prvoj HNL kad je riječ o dolascima i odlascima igrača. Također postoji vjerojatnost da će i neki hrvatski reprezentativci napraviti rekordne transfere.

U svakom slučaju, vruće ljeto je pred nama, a sva događanja svakodnevno pratite na portalu Vecernji.hr.

31. kolovoza

21:50 - Nikola Vlašić sad je bivši igrač Hajduka, večeras je potpisao za Everton. Više o rekordnom transferu Hajduka pročitajte OVDJE!

20:00 - Kylian Mbappé službeno ima novi klub. PSG je na svojim stranicama objavio da je doveo mladu zvijezdu iz Monaka koja će godinu dana biti na posudbi, a onda ga pariški klub ima obvezu otkupiti. Neki izvori tvrde da će ga platiti 180 milijuna eura plus dodatni bonusi!

18:49 - S obzirom na to da Rijeka ostaje bez Marija Gavranovića, klub s Rujevice dovodi mu alternativu. Tako je danas za Rijeku potpisao napadač iz Intera.

17:14 - Još je nekoliko sati prijelaznog roka pred nama, a još ima puno transfera 'u zraku'. Španjolski mediji javljaju da je Ryad Mahrez iz Leicestera u Barceloni te da bi uskoro trebao potpisati ugovor.

15:50 - Nikola Vlašić prošao je liječnički pregled, te neće imati problema s radnom dozvolom. Tijekom popodneva bi trebao potpisati ugovor s Evertonom.

14:55 - Rijekin padadač Mario Gavranović mogao bi tijekom dana, do kraja prijelaznog roka, preseliti u Dinamo, piše Novi list. Više pročitajte OVDJE.

14:35 - Hrvatski branič Ivan Strinić (30), koji je od 2015. nosio dres Napolija, karijeru će nastaviti u Sampdoriji, više pročitajte OVDJE.

14:25 - Engleski nogometni reprezentativac Alex Oxlade-Chamberlain (24) nakon šest sezona provedenih u Arsenalu karijeru će nastaviti u Liverpoolu s kojim je potpisao "višegodišnji ugovor".

Britanski mediji navode kako je vrijednost transfera između 35 i 40 milijuna funti.

Oxlade-Chamberlain je dosada upisao 27 nastupa za englesku reprezentaciju, a tijekom šest godina provedenih u sjevernom Londonu sakupio je 132 utakmice u Premier ligi.

14:10 - Milan se dogovorio s Torinom i prodat će mu francuskog napadača Mbayea Nianga. Odšteta bi s bonusima trebala iznositi 20 milijuna eura.

13:40 - Ivan Tomečak potpisao je za belgijski Mechelen.

13:15 - Douglas Pereira iz Barcelone odlazi na jednogodišnju posudbu u Benficu

12:50 - Poljski reprezentativac Grzegorz Krychowiak stigao je iz PSG na posudbu u West Bromwich Albion.

12:25 - Španjolski reprezentativac Fernando Llorente potpisao je ugovor s engleskim prvoligašem Tottenhamom vrijedan 16 milijuna eura, više pročitajte OVDJE.

11:30 - Arsenal u ide po Juliana Draxlera iz PSG-a, piše Sport Bild.

10:40 - Eintracht će od Fiorentine otkupiti ugovor Ante Rebića. Hrvatski igrač je prošlu sezonu proveo na posudbi u Franfurtu.

10:00 – Nikola Vlašić u Liverpoolu je na liječničkom pregledu, tijekom dana trebao bi potpisati za Everton.

9:25  Corriere dello Sport javlja da je Juventus odbio ponudu Barcelone od 160 milijuna eura za Paula Dybalu!

9:00 – West Ham je loše krenuo u engleskoj ligi. Slaven Bilić doveo je nekoliko zvučnih pojačanja – Chicharita, Zabaletu, Harta, Arnautovića, ali rezultata nema. Hrvatski menadžer želi dovesti još Barcina veznog igrača Andrea Gomesa.

8:30 – Novopečeni Osijekov reprezentativac Borna Barišić mogao bi karijeru nastaviti u Galatasarayu kod Igora Tudora, pišu turski mediji.

7:55 – Portugalac Renato Sanchez (20) odlazi na jednogodišnju posudbu iz Bayerna u Swansea.

7:00 – U većini europskih liga danas završava ljetni prijelazni rok. U Hrvatskoj i većini liga petice klubovi mogu dovesti igrače do ponoći, u Španjolskoj prijelazni rok traje do sutra u ponoć. Portugalci igračka pojačanja mogu dovoditi do 22. rujna, Turci do 8. rujna...

30. kolovoza

23:23 – Duje Čop ima novi klub. Hrvatski napadač odlazi u Standard iz Liegea, koji će Cagliariju platiti tri milijuna eura.

22:15 – Sad je sve gotovo! Nikola Vlašić odlazi u Premiership. Everton je večeras poslao privatni zrakoplov po njega i njegova oca Joška, sutra bi trebao obaviti liječnički pregled i potpisati ugovor.

18:45 – Spominjalo se da bi Robert Murić trebao potpisati za Dinamo, ali od toga neće biti ništa. On je otišao u Portugal, igrat će za Bragu

16:42 – Marcelo Brozović ponovno je bio na korak do odlaska iz Intera, ali i ovaj put sve je u posljednji tren propalo pa se situacija oko njega već pomalo čini nevjerojatnom. A pogotovo ako se u obzir uzme kako je propao posao s West Hamom Slavena Bilića. Naime, trebala se napraviti razmjena Brozović – Ogbonna. West Ham i Inter su pristali, sve su se dogovorili, Brozović je pristao, a onda se talijanski branič predomislio i sve otkazao.

13:40 – Hajduk želi dovesti Antu Rebića. Opširnije ovdje.

12:00 – Čini se da će Liverpool ipak prodati Philippa Coutinha. Strani mediji pišu da su redsi obavijestili igrača da može u Barcelonu koja će uz bonuse platiti oko 160 milijuna eura.

10:00 – Filip Bradarić ipak je na odlasku iz Rijeke. No, njegov novi klub nije ni Bologna, ni Genoa nego – Sassuolo. Rijeka bi trebala dobiti oko pet milijuna eura, piše sportcom.

09:00 – Panathinaikos želi dovesti Domagoja Antolića. Opširnije ovdje.

29. kolovoza

23:00 - U Hajduk stiže portugalska legenda, a Dinamo dovodi igrača Barcelone. Opširnije ovdje.

21:15 - Manchester City ponudio je Arsenalu 50 milijuna funti za Alexisa Sancheza, no topnici su to odbili.

19:10 - Liverpool je odbio 25 milijuna funti koje je Crystal Palace ponudio za Sakha.

18:00 - Chelsea je doveo još jednog Hazarda. Stigao je Kylian, brat njihove zvijezde Edena. 22-godišnjak je stigao iz mađarskog Ujpesta. U Chelseaju je bio i treći brat, Thorgan Hazard koji se nije uspio nametnuti. Danas je u Borussiji M.

10:00 - Swansea žele iz Bayerna dovesti Renata Sanchesa. Mladi Portugalac bi došao na jednogodišnju posudbu.

9:35 - Turski mediji prenose kako je Domagoj Vida već potpisao za Beşiktaş. Kijevski Dinamo želi hrvatskog reprezentativca zadržati do zime.

8:40 - U Inter je stigao novi igrač - Obeng Regan. Ganac je u Zaprešić došao iz srpskog Čukaričkog. Igra u sredini terena i član je mlade reprezentacije.

8:00 - Mladi igrač Manchester Cityja Patrick Roberts je otišao u Celtic na još jednu jednogodišnju posudbu.

28. kolovoza

21:05 - Patrik Schick, igrač koji nije prošao na liječničkom u Juventusu zbog problema sa srcem je potpisao za Romu. Iz Sampdorije je stigao na posudbu uz obveznu kupnju.

18:15 - Chelsea je dogovorio transfer Alex Oxlade-Chamberlaina za 35 milijuna funti iz Arsenala.

16:50 - Borussia Dortmund je potvrdila dovođenje Andrija Jarmolenka iz kijevskog Dinama. Ukrajinac će potpisati do 2021.

15:00 - Patrick Schick iz Sampdorije je prešao u Romu za 38 milijuna eura.

14:15 - Čini se da je sve spremno za transfer Kyliana Mbappea. Naime, u Monaco je stigao Stevan Jovetić i dobio broj 10 kojega je do sada nosio Mbappe. Francuski mediji pišu da će Mbappe prijeći u PSG za 180 milijuna eura što će biti drugi najveći transfer u povijesti.

12:11 - Kapetan Hajduka Zoran Nižić po svemu će sudeći ostati na Poljudu. Hajduk je odbio ponudu turskog Goztepea.

09:00 - Hajduk bi do kraja prijelaznog roka vrlo lako mogao prodati Nikolu Vlašića. Splićani na stolu imaju četiri ponude, a najzanimljivija je Evertonova. Bijelima treba novac kako bi osigurali financijsku stabilnost do kraja sezone. Spominje se svota od 7,5 milijuna eura, a u Vlašićevom ugovoru stoji klauzula da višak od transfera većeg od 7,5 milijuna eura klub i igrač dijele u omjeru 50:50.

27. kolovoza

21:00 - Čini se da imamo drugi najveći transfer u povijesti. Francuski mediji javljaju da će Kylian Mbappe preseliti iz Monaca u PSG za 180 milijuna eura.

17:00 - Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho ponudit će 100 milijuna eura za Realova Garetha Balea.

15:00 - Stevan Jovetić prelazi u Monaco, pišu francuski mediji.

12:00 - Renato Sanches nije se nametnuo u Bayernu i uskoro bi mogao promijeniti klub. Na posudbu bi ga mobli dovoesti Roma, Juventus, Milan, Chelsea i Liverpool.

10:00 - Arsenal od Liverpoola traži 40 milijuna funti za Alexa Oxlade Chamberlaina.

26. kolovoza

14:00 - Dinamo bi mogao dovesti 18-godišnjeg veznjaka Emira Sahitija iz Rabotničkog. Albanac je proljetos bio u Maksimiru i trenirao s drugom momčadi, ali ga je ozljeda udaljila od potpisa. Albanski mediji tvrde da je sada zdrav i da će se Zagrepčani vratiti po njega. U Dinamo 2 bi mogao stići Uendi Vecaj (20) iz albanske Vllaznije, piše Goal.

12:10 - Lazio dovodi Gabriela Palettu iz Milana za dva milijuna eura.

11:00 - Juventus je posudio veznjaka Lucu Marronea u Bari.

09:00 - Američki nogometni prvoligaš Sporting Kansas City potpisao je profesionalni ugovor sa 15-godšnjim napadačem Gianlucom Busiom, kojeg smatraju jednim od najtalentiranijih američkih nogometaša.

25. kolovoza

18:20 - Čelnici španjolskog nogometnog velikana Barcelone uspjeli su slomiti otpor Borussije Dortmund i za 105 milijuna eura kupili su mladog francuskog napadača Ousmanea Dembelea (20), više pročitajte OVDJE.

16:50 - Rennes će od prodaje Ousmanea Dembelea u Barcelonu zaraditi između 30 i 40 milijuna eura.

13:35 - Ermin Zec potpisao je za turskog drugoligaša Gazisehir Gaziantepspor.

12:10 - WBA je potvrdio dovođenje Olivera Burkea iz Leipziga.

10:40 - HSV je zainteresiran za Realovog Borju Mayorala.

9:25 - Bivši kapetan Slaven Belupa Mateas Delić potpisao je za talijanskog trećeligaša Bisceglie Calcio.

8:45 - Zlatan Ibrahimović potpisao je novi ugovor s Manchester Unitedom, a dogovorio za 200.000 funti manju tjednu plaću. Tjedno će zarađivati 125.000 funti.

24. kolovoza

22:15 - Trener Arsenala Arsene Wenger spreman je saslušati ponude za Jacka Wilsherea.

20:00 - Monacov igrač Thomas Lemar bi radije u Manchester United nego u Arsenal.

17:50 - Arsenal će do kraja prijelaznog roka prodati Alexa Oxlade- Chamberlaina.

15:30 - Zlatan Ibrahimović potpisao je novi, jedogodišnji ugovor s Manchester Unitedom. Opšrinije ovdje.

14:00 - Grk je potpisao za Rijeku. Opširnije ovdje.

11:00 - Charalampos Mavrias (23) trebao bi postati novo pojačanje Rijeke. Grčki ofenzivac doći će kao slobodan igrač nakon što se rastao s Karlsruherom. Ranije je igrao u Panathinaikosu i Sunderlandu.

09:00 - Otac Lionela Messija otvorio je razgovore s Manchester Cityjem oko transfera svoga sina, piše The Sun. Odlazak Messija iz Barcelone bio bi najveći transfer u povijesti.

23. kolovoza

21:30 - Bologna opet želi Filipa Bradarića za kojega je Rijeci spremna platiti sedam milijuna eura. Opšrinije ovdje.

20:00 - Japanac Rintaro Tashima novi je igrač druge momčadi Dinama. Opšrinije ovdje.

17:30 - Engleski premierligaš Burnley želi dovesti Jozu Šimunovića, bivšeg igrača Dinama koji je danas u Celticu. Englezi nude 11 milijuna eura za BiH reprezentativca, no Škoti su to odbili.

15:52 - Petar Brlek 2016. godine iz Slaven Belupa otišao je u Wislu Krakow, a 23-godišnji veznjak u 48 utakmica zabio je 11 golova pa je na sebe navukao interes Genoe koja ga je danas i kupila. Ivan Jurić dovest će ga za 2 milijuna eura, a od tog novca Slaven Belupo će dobiti 400 tisuća eura.

10:45 - Jamie Vardy mogao bi napustiti Leicester i otići u Chelsea. Engleski mediji bruje o tome da aktualni prvak sprema veliki transfer u posljednjim danima prijelaznog roka.

22. kolovoza

15:45 - Inter će nagraditi Ivana Perišića jer nije prešao u Manchester United, PSG i Chelsea koji su ga željeli. Postat će najbolje plaćeni igrač kluba s 5,5 milijuna eura godišnje, piše TransferMarketWeb.

14:00 - Nikola Kalinić novi je igrač Milana, službeno je potvrđeno. Opširnije ovdje.

11:15 - Mediji špekuliraju da bi Lionel Messi i Andres Iniesta mogli napustiti Barcelonu, no španjolski mediji pišu da su Katalonci uvjereni da će ovaj dvojac potpisati nove ugovore.

09:00 - Chelsea žarko želi dovesti Andreu Belottija iz Torina. Plavi su ponudili 75 milijuna eura, dok ga Talijani neće pustiti ispod 100 milijuna, koliko je odštetna klauzula u ugovoru.

21. kolovoza

23:10 - Jakov Filipović (24) novi je igrač belgijskog prvoligaša Lokerena. Hrvatski stoper s Lokerenom je potpisao trogodišnji ugovor.

21:47 - Francuski veznjak Samir Nasri (30) karijeru će nastaviti u turskom prvoligašu Antalyasporu, s kojim je u ponedjeljak potpisao dvogodišnji ugovor, a vrijednost transfera je 3,5 milijuna eura.

 Nasri je bio član Manchester Cityja, a protekle sezone igrao je na posudbi u Sevilli. Karijeru je počeo u Marseillu, a tri godine igrao je za Arsenal.

 20:24 - Veznjak Intera Geoffrey Kondogbia (24) otišao je na jednogodišnju posudbu u Valenciju, koja na kraju sezone može otkupiti njegov ugovor za 25 milijuna eura.

 Francuski nogometaš je tijekom karijere igrao u Lensu, Sevilli, Monacu, a posljednje dvije godine u Interu, koji je za njega platio 35 milijuna eura.

19:33Juan Iturbe (24) je napustio Romu i potpisao je za Club Tijuanu. Otišao je na jednogodišnju posudbu uz obvezu kupnje.

18:51 - Milan je počeo pregovore s Juventusom, jer žele dovesti Claudija Marchisija. Nakon što su doveli Leonarda Bonuccija, crveno-crnima je na meti još jedan simbol Stare dame. Poslije teške ozljede koljena pretprošle sezone izgubio je mjesto u prvoj momčadi. Kako nije u Allegrijevim planovima razmišlja o odlasku.

17:36 - Manchester United želi dovesti još neko pojačanje. Menadžer Jose Mourinho želi 17-godišnjeg Ryana Sessegnona iz Fulhama.

16:40 - Hrvatski vezni igrač Petar Brlek (23) uskoro bi trebao potpisati za Jurićevu Genou. Bivši igrač Varaždina i Slavena igrao je godinu i pol u Wisli iz Krakowa. Prošao je sve mlađe uzraste u reprezentaciji.

14:23 - Samir Nasri karijeru će nastaviti u Turskoj. Francuski nogometaš napustio je Manchester City i prelazi u Antalyaspor. U Cityju je osvojio dva naslova prvaka, a u 176 nastupa postigao je 27 golova.

12:00 - Zlatna Ibrahimović karijeru će nastaviti u Manchester Unitedu koji mu je ponudio novi ugovor. Ibra je bio velika Mourinhova želja i uskoro će se priključiti momčadi

20. kolovoza

20:05 - Hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić napokon je postao novi igrač Milana. Kale odlazi iz Fiorentine, a više o tom transferu pročitajte OVDJE.

15:40 - Može li se dogoditi nemoguće, hoće li Lionel Messi u rekordnom transferu već ovog ljeta napustiti Barcelonu? Prema pisanju franucuskog Canal + čudo bi se moglo dogoditi! Naime, navode da će Manchester City aktivirati klauzulu u Messijevu ugovoru od 300 milijuna eura. Argentinac je nedavno produljio s Barcom do 2021. a kad bi se dogodio taj transfer srušio bi neymarov rekord od 222 milijuna za prelazak u PSG.

14:25 - Veznjak Barcelone Andrés Iniesta u razgovoru za El País dao je naslutiti kako bi mogao napustiti katalonski klub. Izjavio je kako još uvijek nije potpisao novi ugovor i da preispituje svoju budućnost.

13:40 - Petar Filipović, bivši igrač Cibalije i Slavena Belupo napustio je bečku Austriju i karijeru će nastaviti u turskom prvoligašu Konyasporu. Plaćen je 1,2 milijuna eura te je tako postao najskuplje pojačanje kluba u ovom desetljeću.

 

11:33 - Turski mediji pišu da je dolazak Hajdukova kapetana Zorana Nižića u Goztepe nakon utakmice s Evertonom gotova stvar. Splićani bi trebali dobiti 750.000 eura.

10:45 - Nikola Kalinić postaje šesti Hrvat u povijesti svjetskog velikana, a trener ga žestoko kritizira. Opširnije pročitajte ovdje.

10:02 - Engleski prvoligaš Burnley sprema ponudu za Celticovog stopera Jozu Šimunovića.

9:11 - Napadač Marco Borriello napustio je Cagliari i potpisao za novog talijanskog prvoligaša SPAL

8:00 - Arsenal je ponudio Milanu Jacka Wilsherea, koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Bournemouthu, tvrdi Corriere dello Sport. Ujedno, topnici žele Realova veznjaka Marcosa Llorentea.

19. kolovoza

16:10 - Real Madrid odbio je ponudu Juventusa od čak 75 milijuna eura za Matea Kovačića, tvrdi španjolski AS. Ponudu je odbio trener Reala Zinedine Zidane koji nakon odlaska Jamesa Rodrigueza sve više povjerenja daje Kovačiću. Iznos od 75 milijuna eura najveći je ikad ponuđen za nekog od hrvatskih nogometaša. 

15:20 - Ivan Perišić ostaje u Interu, Arsenal kreće u lov na  Marcela Brozovića... Opširnije pročitajte ovdje.

13:00 - Dosadašnji branič RNK Split Božo Mikulić i U19 reprezentativac pregovara sa Sampdorijom i prema pisanju pisanju talijanskih medija uskoro će postati novi igrač talijanskog prvoligaša. 

17. kolovoza

21:45 - Tottenham je iz Ajaxa doveo Davinsona Sancheza za 46 milijuna eura što je najveći transfer u povijesti kluba. 21-godišnji Kolumbijac igra na mjestu braniča.

20:30 - Talijanski nogometni prvak Juventus angažirao je francuskog reprezentativnog veznjaka Blaisea Matuidia (30), dosadašnjeg člana Paris SG-a, s kojim je potpisao ugovor do ljeta 2020. godine. Vrijednost transfera iznosi 20 milijuna eura, a odšteta bi mogla narasti za još 10.5 milijuna ovisno o bonusima.

18:00 - Liverpool je odbio i treću ponudu Barcelone za svog igrača Philippea Coutinha, objavili su engleski mediji. Barcelona je navodno ponudila 125 milijuna eura za brazilskog veznjaka, ali je vodstvo Liverpoola i to odbilo, pa Barcelona i dalje ostaje u bjesomučnoj potrazi za igračima koji će nadomjestiti Neymara, kojeg su prodali za 222 milijuna eura Paris St Germainu.

14:20 - Nikola Kalinić danas se nije pojavio u treningu centru Fiorentine te je izvjesno da je transfer u Milan pitanje sata. Opširnije pročitajte ovdje.

12:30 - Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho namjerava do kraja prijelaznog roka angažirati još jednog igrača. Riječ je o Nizozemscu Arjenu Robbenu (33) kojeg je već trenirao u Chelseaju. Nizozemac ulazi u posljednju godinu ugovora s Bayernom pa bi ga ManU mogao dobiti za povoljnu cijenu.

10:07 - Direktor Barcelone, Pep Segura, tvrdi da je katalonski klub blizu dovođenje Philippe Coutinha i Ousmanea Dembelea.

8:00 - Everton je potvrdio dolazak Islanđanina Gylfija Sigurdssona iz Swanseaija za 49 milijuna eura.

16. kolovoza

19:22 - Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho dvoji između dovođenja hrvatskog reprezentativca i američkog Hrvata. Opširnije pročitajte ovdje.

16:00 - Milan je poslao Carlosa Baccu u Villarreal pa je sve otvoreno za dolazak Nikole Kalinića

- Radi se o igraču koji je kompatibilan s našim stilom igre, nesebičan je i zna kako se postaviti u bilo kojoj situaciji u igri - rekao je trener Milana Vincenzo Montella o Kaliniću.

15:30 - Francuski veznjak Blaise Matuidi, dosadašnji igrač pariškog PSG-a, u srijedu bi u Torinu trebao potpisati trogodišnji ugovor sa šesterostrukim talijanskim prvakom Juventusom, pišu talijanski mediji.

14:45 - Iako je u svibnju ove godine odlučio produžiti ugovor sa Las Palmasom za tri sezone, veznjak Kevin-Prince Boateng (30) napustio je španjolskog prvoligaša iz osobnih razloga, objavio je u srijedu Las Palmas. Zasad nije poznato u kojem će klubu nastaviti karijeru, ali Boateng je uoči odlaska izjavio da želi biti bliže obitelji koja mu živi u  Italiji.

14:30 - Stoke je doveo Jesea Rodrigueza iz PSG-a, a bivši igrač Reala stigao je na jednogodišnju posudbu. Zanimljivo, Stoke je sada momčad s najviše osvajača Lige prvaka u Premierligi. Osim Jesea, tu su Darren Fletcher (Manchester United), Bojan Krkić (Barcelona), Xherdan Shaqiri (Bayern München) i Ibrahim Afellay (Barcelona).

13:00 - Osijek dovodi Marcela Hermesa iz Benfice, javlja portugalska A Bola. 22-godišnjak je lijevi bek što znači da će Borna Barišić ipak napustiti Gradski vrt.

11:30 - Real Madrid blizu je dovođenja Ajaxa Davinsona Sancheza. Kraljevski klub spreman je dati 40 milijuna eura.

09:00 - Everton je srušio klupski rekord i za 50 milijuna iz Swanseaja sjajnog islandskog ofenzivca Gylfija Sigurdssona.

15. kolovoza

19:45 - Carlos Bacca dogovorio je jednogodišnju posudbu u Villarreal, a na njegovo mjesto u Milanu dolazi Nikola Kalinić. Već duže vrijeme traje natezanje Fiorentine i Milana, a talijanski mediji tvrde da je sve napokon gotovo i da će se do kraja ovog tjedna službeno objaviti transfer.

15:30 - Ivan Perišić zaboravio je na Manchester United i odlučio ostati u Interu, tvrdi novinar Corriere dello Sporta Xavier Jacobelli.

11:00 - Hajduk je doveo Gorana Gruicu, 31-godišnjeg braniča koji je bio kapetan u drugoligašu Solinu, potekao je u Hajduku, a igrao je i u Šibeniku i Splitu. Priključit će se drugoj momčadi Hajduka koja nastupa u Drugoj HNL.

09:00 - Nakon Mateja Bagarića, drugoligaš Varaždin doveo je još jedno zuvčno pojačanje. Stiže branič Igor Prahić (30) koji je ponikao u Varteksu, a bio je i kapetan mlade hrvatske reprezentacije.

14. kolovoza

23:01 - U Hajduk je stigao 19-godišnji krilni napadač gambijske U-20 reprezentacije Pau Omar Babou, pišu 24sata. Već je upisao nastup za B momčad bijelih te zabio i gol. Stiže iz U-19 momčadi Hapoel Ramat HaSharona gdje je u 27 nastupa zabio 21 gol. Za U-20 Gambiju upisao je osam nastupa i zabio četiri gola.

22:13 - Brazilski velikan Flamengo za novoga je trenera imenovao kolumbijskog stručnjaka Reinalda Ruedu (60).  On će na klupi zamijeniti Ze Ricarda koji je dobio otkaz zbog serije loših rezultata koja je kulminirala ispadanjem iz Cope Libertadores.

21:52 - Alžirski reprezentativni veznjak Sofiane Feghouli (27) napustio je redove engleskog West Ham Uniteda i potpisao petogodišnji ugovor s turskim Galatasarayem. Feghouli je tako otišao iz kluba kojega vodi jedan hrvatski stručnjak Slaven Bilić u klub kojega vodi drugi hrvatski strateg Igor Tudor. Vrijednost transfera procjenjuje se na 4.25 milijuna eura.

18:10 - Carlos Bacca napustio je Milanello i navodno odlazi u Villarreal.

15:14 William Carvalho blizu je prelaska u West Ham. Veznjak Sportinga zaintrigirao je Slavena Bilića koji je za njega noavodno spreman dati oko 35 milijuna eura, što bi bio klupski rekord.

13:10 - Barcelona je pristala platiti 40 milijuna eura Guangzhou Evergrandea za Paulinha. Danas je i službeno potvrđen taj transfer koji kod navijača katalonskog kluba nije naišao na odobravanje.

10:14 - Chelsea se aktivno uključio u borbu za Ivana Perišića i sprema se Interu poslati službenu ponudu za hrvatskog reprezentativca.

13. kolovoza

20:30 - Marco Asensio nema ništa protiv prelaska u Arsenal iz Reala pa bismo uskoro mogli gledati i taj transfer.

19:00 - Liverpool je odbio Juventusovih 25 milijuna eura za Emrea Cana.

17:00 - Alexis Sanchez viđen je u društvu menadžera u Parizu što su mnogi protumačili da će presliti u PSG.

13:50 - Lovre Kalinić mogao bi preseliti na Otok. Samo pola godine nakon što je stigao u Gent već bi mogao i otići, za njega je zainteresirat Watford koji nudi 11 milijuna eura.

11:36 - Situacija vezana uz transfer Ivana Perišića mijenja se iz dana u dan. Jučer se pisalo kako ga žele Barcelona i Chelsea, a već danas engleski mediji tvrde da je nakon višemjesečnog natezanja na korak do prelaska u Manchester United. Englezi pišu kako je Jose Mourinho napokon popustio te da je odlučio dati 55 milijuna eura koliko Inter traži za hrvatskog reprezenativca.

12. kolovoza

16:57 -  Hrvatski nogometaš na korak je do senzacionalnog transfera u slavni klub! Još samo liječnički pregled dijeli ga od potpisa ugovora!

16:33 - Barcelona je pristala platiti 40 milijuna eura Guangzhou Evergrandea za Paulinha. Tako će bivši igrač Tottenhama ponovno zaigrati u Europi.

14:00 - Domagoj Vida potpisuje za turskog prvaka Bešiktaš! Hrvatski reprezentativac napustit će Dinamo Kijev i preseliti u Tursku za dva milijuna eura. Branič je s turskim prvakom dogovorio dvogodišnji ugovor s opcijom produženja na još jednu godinu, a potpis se očekuje početkom idućeg tjedna.

12:30 - Veznjak Nice Jean Seri ima Barcelonin DNA i bio bi sjajno pojačanje za klub, poručio je Xavi, jedna od legendi katalonskog kluba.

09:00 - Milan želi Kalinića pod svaku cijenu pa bi u ponudu Fiorentini mogao uključiti i svoja dva igrača – Palettu i Antonellija. Fiorentina za Kalinića traži 30 milijuna eura, ali Milan ne želi podići cijenu s ponuđena 22 milijuna nego nudi dodatnih osam za Badelja.

11. kolovoza

21:27 - Jose Mourinho je potvrdio da Manchester United pregovara sa Zlatanom Ibrahimovićem o ostanku na Old Traffordu. Ako potpiše novi ugovor momčadi će se priključiti nakon oporavka u drugom dijelu sezone.

20:22 - Liverpool je u problemima, Coutinho je službeno zatražio transfer. Opširnije pročitajte ovdje.

19:45 - Transfer Kyliana Mbappea u Real propao je zbog financijskih zahtjeva mladog Francuza. Tražio je tjednu plaću od 200 tisuća funti, a iz kraljevskog kluba su mu samo poručili:

- Čestitamo ti i sretno ti u Parizu.

18:35 - Tancredi Palmeri, talijanski stručnjak za transfere, tvrdi da je Barcelona kontaktirala Perišićeva menadžera. Opširnije pročitajte ovdje.

14:00 - Mateo Barać definitvno neće potpisati za Ajax! Goal piše da je transfer propao i da se 23-godišnji branič vraća u Osijek.

11:20 - Real Madrid je nakon osvajanja Superkupa potpisao novi ugovor s Iscom na "četiri plus jednu" godinu. Sjajnom veznjaku tekući je ugovor isticao krajem sljedeće godine pa je u siječnju mogao pregovarati s novim klubom i na ljeto otići bez odštete. Kako se to ne bi dogodilo, Real ga je vezao novim ugovorom uz odštetnu klauzulu od čak 700 milijuna eura. Očito su klubovi naučili lekciju na slučaju Neymar.

09:30 - Everton je ponudio Fiorentini 25 milijuna eura za Nikolu Kalinića. Hrvatski napadač čitavog je ljeta povezivan s Milanom, a sada se u igru uključio i protivnik Hajduka u kvalifikacijama za Europsku ligu. Everton traži zamjenu za Lukakua koji je otišao u Manchester United, a u Kaliniću vidi njegovog nasljednika.

10. kolovoza

23:10 - Tottenham je spreman ponuditi 25 milijuna eura za Interovog veznjaka Marcela Brozovića.

22:02 - Bilićev West Ham spreman je ponuditi 25 milijuna funti Sportingu za Williama Carvalha.

21:31 - Ivan Jurić je u redove Genove doveo Silvija Anočića iz Rome. Riječ je o 20-godišnjem Hrvatu koji je 2014. godine iz Osijeka prešao u rimski klub. 

19:30 - Hrvatski Sergio Ramos ne odlazi u Ajax već u drugog nizozemskog velikana - PSV! Opširnije pročitajte ovdje.

18:52 - Kylian Mbappe seli iz Monaca u PSG, objavila je španjolska Marca! Jedan od najvećih svjetskih talenata bio je blizu odlaska u Real, no Španjolci tvrde kako će Parižani platiti iznos koji se spominjao i prije (160 milijuna eura plus 20 milijuna bonusa) te dovesti sjajnog napadača. Nakon Neymara PSG će tako, čini se, dovesti još jednog kapitalca.

18:25 - Engleski i španjolski mediji pišu kako bi hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić mogao prijeći u Liverpool kao dio razmjene s Barcelonom u transferu Philippea Coutinha.

17:40 - Pregovori Milana i Fiorentine oko Nikola Kalinića traju već zaista (pre)dugo. Talijanski mediji otkrivaju kako se u igru za hrvatskog napadača uključio Everton ponudivši 25 milijuna eura. Budući da su viole već odbile takvu ponudu Milana vjerojatno će klub iz Liverpoola morati povećati ponudu, no to mu neće biti problem. Zanimljivo kako je Everton sljedeći suparnik Hajduka u EL, a Kalinić je upravo dijete 'bilih'. 

17:20 - Borussija (D) odbila je prvu Barceloninu ponudu i suspendirala Ousmanea Dembelea. opširnije pročitajte ovdje.

15:40 - Bivši španjolski reprezentativac Roberto Soldado novi je član Fenerbahčea. 32-godišnjak je u turskog velikana stigao iz Villarreala.

14:00 - Napadač Rijeke Theophilus Solomon odlazi u Partizan. 21-godišnji Nigerijac u Beogradu će odraditi jednogodišnju posudbu nakon čega Partizan ima pravo otkupa ugovora.

11:00 - Barcelona bi se nakon neuspjeha kod Coutinha mogla okrenuti - Realu. Katalonci su za Marca Asesnija spremni platiti 80 milijuna eura.

08:45 - Liverpool je odbio 100 milijuna eura koje je Barcelona ponudila za Philippea Coutinha. Bila je to druga, poboljšana ponuda katalonskog diva koji je "pun kao brod" nakon što je prodao Neymara za 222 milijuna eura. No, iz Liverpoola su odgovorili da Coutinho, kojega su 2013. doveli iz Intera za 10 milijuna, nije na prodaju, piše BBC.

9. kolovoza

21:00 - Inter iz Milana angažirao je brazilskog lijevog braniča Dalberta Henriquea (23), dosadašnjeg člana Nice. Iz Nice su objavili kako su za Dalberta dobili 29 milijuna eura što je najveći transfer u klupskoj povijesti. Dalbert je u Nicu stigao prije samo godinu dana iz portugalske Vitorije iz Guimaraesa za oko dva milijuna eura.

19:30 - Turski Goztepe želi kapetana Hajduka Zorana Nižića, a gazda kluba i milijarder Mehmet Sepil nedavno je privatnim zrakoplovom stigao u Split na pregovore. Turci su prvo ponudili 500 tisuća eura, dok Hajduk traži milijun. Turci Nižića žele odmah, a Hajduk ga ne želi prodati prije utakmica s Evertonom. No, ni to nije sve, već je na potezu i sportski direktor Mario Branco koji hitno mora riješiti pitanje drugog stopera koji će igrati uz Borju Lopeza, piše Dalmatinski portal.

17:00 - Mateo Barać trebao je napraviti transfer karijere i iz Osijeka preseliti u Ajax, no Nizozemci su odustali u posljednji trenutak. Branič Osijeka prošao je liječnički pregled, no kopljanici s njim nisu potpisali ugovor jer je ranije imao problema sa srcem.

15:10 - Direktor Milana Massimiliano Mirabelli izjavio je kako bi se Zlatan Ibrahimović mogao vratiti na San Siro gdje je igrao između 2010. i 2012. godine.

- Nikad u životu nemojte kazati nikad, možda nam se naš stari poznanik vrati, tko zna. No, ne želim nagovarati Ibru, čvrsto smo s nogama na zemlji - rekao je Mirabelli.

 Aubameyang je prva opcija Milana, zatim slijedi naš Kalinić, a možda se crno-crveni ipak odluče za iskusnog Ibru. Odluka bi trebala biti poznata oko 15. kolovoza.  

15:00Philippe Coutinho (25) u petak bi trebao biti predstavljen kao novi igrač Barcelone. Novinari su već počeli dobivati mailove s pozivom za ovaj događaj. Barca će Liverpoolu za Brazilca isplatiti 120 milijuna eura (90 + 30 milijuna bonusa).

14:20 - Isco (25) će potpisati novi ugovor sa Real Madridom prema kojem bi trebao ostati u Madridu barem do ljeta 2022. uz godišnju plaću od šest milijuna eura.  Stigao je 2013. iz Málage za 30 milijuna eura. 

13:22 - Everton bi uoči susreta s Hajdukom u Europskoj ligi mogao ostati bez sjajnog 23-godišnjeg veznjaka Rossa Barkleyja. Za njega su interes pokazali Chelsea, Tottenham i Manchester United. Ima još godinu dana ugovora s klubom sa Goodison Parka koji za njega traži visokih 55 milijuna eura. 

11:27 - Jose Mourinho priznao je poraz i odustao od dovođenja hrvatskog reprezentativca. Opširnije pročitajte OVDJE.

10:07 - Juventus je poslao Liverpoolu ponudu od 25 milijuna eura za Emrea Cana, dok redsi traže 30 milijuna, piše Corriere dello Sport.

9:00 - PSG je u velikom naletu! Nakon Neymara pariški klub zainteresiran je za još dva velika nogometaša. Vlasnik Nasser Al-Khelaifi naći će se s menadžerom vratara Jana Oblaka, a voljan je Monacu ponuditi 155 milijuna eura za napadača Kyliana Mbappea.

8. kolovoza

19:15 - Juventus je sve ozbiljnije zainteresiran za Matea Kovačića, a čini se kako bi se napokon moglo dogoditi i nešto konkretno. Naime, španjolski mediji pišu kako su se predstavnici klubova našli i dogovraju veliki posao. Real je navodno spreman ponuditi 80 milijuna eura i Kovačića za Paula Dybalu!

14:14 - Delegacija Barcelone javila je da je transfer Coutinha iz Liverpoola već dogovoren, piše španjolski Sport. Navodno, Coutinho bi već večeras mogao doći na liječnički pregled, a sutra će biti predstavljen navijačima Barcelone. Katalonci bi  za njegove usluge trebali platiti 90 milijuna eura plus dodatne bonuse.

12:22 - Fiorentina je Milanu postavila ultimatum oko dovođenja Nikole Kalinića, javlja Premium Sport. Klub iz Firenze nema namjeru više čekati odgovarajuću ponudu za hrvatskog napadača pa je čelnicima Milana dao rok da se izjasne do petka.

10:43 - Carlos Bacca odbio je Igora Tudora i Galatasaray jer želi u svoj bivši klub Sevillu, navodi Tuttomercato,. Milan ga neće dati za manje od 20 milijuna eura.

8:30 - Sporting je predstavio Stefana Ristovskog. Bivši desni bek Rijeke stigao je u transferu vrijednom 3,5 milijuna eura.

-  Jako sam sretan. Ovo je ostvarenje sna i jedva čekam da odigram prvu utakmicu. Uvijek sam htio igrati za veliki klub kao što je Sporting - rekao je makedonski reprezentativac.

7. kolovoza

22:15 - Genkov Tino Sven Sušić potpisao je jednogodišnju posudbu s Maccabijem iz Tel Aviva.

22:00 - Mourinho je najavio da će se boriti za Realovu zvijezdu, a Zidaneu se to nije svidjelo. Opširnije porčitajte OVDJE.

21:40 - Dinamo je potpisao je ugovore s braćom Baturina, sinovima bivšeg napadača Hajduka - Mate Baturine. Talentirani 17-godišnji krilni napadač Roko priključio se juniorima Dinama, 14-godišnji Martin igrati će naredne sezone za pionire, dok će Marin igrati s U-13 kategorijom.

Foto: GNK Dinamo

19:43 - Slaven Bilić doveo je novog Ivana Rakitića, jednu od najvećih europskih nada. Opširnije pročitajte OVDJE.

17:30 - Nakon što je Alexandre Pato, 27-godišnji napadač kineskog Tianjin Quanjiana, poslao jednu poruku Milanu putem Instagrama krenule su špekulacije da bi sse mogao vratiti na San Siro.

- Sutra ću napisati jednu novost ovdje - poručio je Pato na Milanovom profilu, ispod najave za prijateljski susret s Betisom.

17:20 - Real Madrid sprema ponudu od 80 do 85 milijuna eura plus Matea Kovačića za Juventusovog napadača Paula Dybalu, javlja Tuttosport.

12:54 - Wesley Sneijder napustio je Tudorov Galatasaray i potpisat će za francusku Nicu. Nizozemac se nalazi u Francuskoj i čim prođe liječnički pregled, potpisat će ugovor.

10:32 - Barcelona je krenula u potragu za Neymarovim nasljednikom, a prema pisanju španjolskih medija uskoro bi trebao stići Phillippe Coutinho. Liverpoolu bi trebalo pripasti oko 100 milijuna eura.

9:18 - Josip Pivarić na odlasku je iz Dinama i čini se da je već pronašao novu destinaciju. Hrvatski reprezentativac nalazi se na liječničkom pregledu i trebao bi potpisati za poznati i slavni klub. Više o tome čitajte OVDJE.

6. kolovoza

21:33 - Strani mediji javljaju kako je Barcelona započela pregovore o Dortmundovu igraču Ousmaneu Dembeleu (20). On bi iz Borussije trebao doći za nešto više od 99 milijuna eura. Za to vrijeme Neymar još uvijek ne igra zbog problema s papirima.

13:47 - Pierre-Emerick Aubameyang je poručio da ostaje u dortmundskoj Borussiji.

12:12 - Jürgen Klopp će ukoliko Philippe Coutinho ode u Barcelonu posegnuti za Manuelom Lanzinijem iz West Hama.

10:32 - Brazilac Dani Alves otkrio je razlog svog odlaska iz Juventusa u PSG. 

Igrač sam koji voli imati loptu u svom posjedu. Mislim da u Juventusu nisu razumjeli moj stil igre, zbog toga nisam bio sretan - rekao je dani Alves, koji je lani u Torino došao iz Barcelone.

8:00 - Talijan Marco Verratti pregovarao je s Barcelonom, ali će ostati u PSG-u.

- Bilo je razgovora s Barcelonom, ali pregovori nisu nastavljeni. Odlučio sam ostati i sretan sam zbog toga. Odlučio sam ostati prije nego što sam saznao da će Neymar doći - rekao je Marco Verratti.

5. kolovoza

21:50 - Lucas Vazquez napustit će Real Madrid, ako klub dovede Kyliana Mbappea.

19:37 - Southmapton je blizu dogovora s Juventusom za Marija Leminu.  Reprezentativac Gabona košta 18 milijuna eura.

19:05 - Milan bi vrlo rado doveo Zlatana Ibrahimovića.

18:24 - Barcelona i Bayern pokazali su zanimanje za Unitedova braniča Mattea Darmiana.

17:00 - Monaco je spreman prodati Lemara Arsenalu , ako im topnici ponude Sancheza.

15:10 - Galatasaray želi Juventusova beka Kwadwu Asamoaha.

13:07 - Talijanski Gazzetta dello Sport i Corriere dello Sport tvrde da će Barcelona ponuditi Juventusu 120 milijuna eura za Paula Dybalu ili 90 milijuna eura plus Adresa Iniestu, Andre Gomesa ili Rafinhu. Dodaju kako Juve nije spreman prodati Argentinca.

9:30 - U Engleskoj nikada nisam imao ovih problema, zato se želim vratiti tamo. Uvijek sam plaćao porez, uvijek. U Engleskoj i Španjolskoj - izjavio je Cristiano Ronaldo i zagolicao maštu engleskih klubova. Prije svih Manchester Uniteda, svog bivšeg kluba.

9:00 - Mateo Kovačić će napustiti Real i pridružiti se Hrvatima u europskom velikanu. Opširnije pročitajte ovdje.

8:30 - Ajaxovi skauti pratili su utakmice Osijeka i PSV-a u trećem pretkolu kvalifikacija za Europsku ligu. Oduševio ih je Mateo Barać (23), 'osječki Sergio Ramos' za kojeg je prošle zime i Groningen nudio milijun eura, no za klub iz Gradskog vrta bila je to preniska ponuda.

4. kolovoza

21:00 - Stefan Ristovski blizu je transfera iz Rijeke u Sporting Lisabon za tri milijuna eura. Opširnije ovdje.

18:00 - Gazzetta dello Sport objavila je da će Inter rasprodati gotovo čitav vezni red. Sigurno će otići Gary Medel, ali i Marcelo Brozović (iako za njega nema konkretne ponude) te João Mário.

17:30 - Diego Costa zatražio je od Chelseaja transfer u Atlético Madrid, otkrio je njegov odvjetnik.

16:00 - Monaco je poručio Realu da će im prodati Mbappéa samo ako plate 200 milijuna eura odštete.

14:22 - PSG je predstavio svoje rekordno pojačanje 25-godišnjeg Brazilca Neymara

12:51 - Sportski direktor Intera, Piero Ausilio, potvrdio je će klub hrvatskom reprezentativcu Ivanu Perišiću ponuditi novi ugovor.

- On je važan igrač naše momčad i trenutno pregovaramo o novom ugovoru - rekao je Ausilio koji tvrdi da ni Antonio Candreva neće u Chelsea.

10:35Kelechi Iheanacho prešao je iz Manchester Cityja u Leicester City za 25 milijuna funti. Potpisao je petogodišnji ugovor. Nigerijski napadač u Leicester je otišao nakon što je u posljednje dvije sezone postigao 21 gol u 64 nastupa za Građane.

3. kolovoza

21:35 - Mario Pašalić predstavljen je u novom klubu Spartaku. U Moskvi će provesti godinu dana, a neto plaća iznosit će mu 2,5 milijuna eura.

- Volio bih u Spartaku ostaviti trag, kao što je to napravio i moj sunarodnjak Stipe Pletikosa - izjavio je na predstavljanju Pašalić.

20:30 - Ivan Rakitić i Lionel Messi poslali su Neymaru oproštajne poruke.

- Puno sreće u novoj avanturi brate! Nikada neću zaboraviti sjajna vremena koja smo imali ove tri godine. Nedostajat ćeš mi, ali siguran sam da ćeš biti sjajan. Puno zagrljaja - napisao je Rakitić na Instagramu, a Messi je Brazilcu poručio sljedeće: 

- Prijatelju, zaista sam uživao igrajući s tobom ovih godina. Želim ti sreću u novoj fazi tvog života. Vidimo se.

17:15 - Napadač Valencije Alvaro Negredo (31) karijeru će nastaviti u turskom Bešiktašu s kojim je potpisao trogodišnji ugovor.  Valencia će za Negreda dobiti 2,5 milijuna eura odštete, dok će španjolski nogometaš u Bešiktašu zarađivati 4,5 milijuna eura po sezoni.  Negredo je protekle sezone bio na posudbi u engleskom Middlesbroughu, za kojeg je zabio devet golova u Premier ligi, ali je klub svejedno ispao u drugu ligu.

12:50 - Preokret u Neymarovom transferu iz Barcelone u PSG. Vodstvo španjolske lige odbilo prihvatiti odštetnu klauzulu od 222 milijuna eura, više pročitajte OVDJE.

11:10 - Wenger je spreman dati 45 milijuna eura za Jeana Serija, veznog igrača Nice.

9:25 - Alvaro Negredo novi je napadač Besiktasa.

8:00 - Mlada francuska nada Kylian Mbappe je poručio čelnicima Monaca da želi napustiti klub ovog ljeta.

2. kolovoza

21:40 - Everton je najbliži dovođenju Emrea Mora iz dortmundske Borussije.

19:05Mario Pašalić (22) otišao je iz Chelsea na jednogodišnju posudbu u moskovski Spartak. Hrvatski vezni igrač otišao je u Moskvu nakon uspješne sezone u Milanu. U 27 utakmica zabio je pet pogodaka. 

18:20 - Real je odbio ponudu Rome za Lucasa Vazqueza.

17:05 - Napadač Felipe Caicedo je prešao iz Espanyola u Lazio za 2.5 milijuna eura.

16:00 - Inter želi Juliana Draxlera, a PSG-u će predložiti razmjenu u kojoj bi Francuzima poslali Joãa Maria.

15:25 - Juventus će ponovno pokušati dovesti Andrea Gomesa.

14:40 - Tottenhamov menadžer Pochettino tvrdi kako je Alvaro Morata odbio Spurse zbog straha od natjecanja s Harryjem Kaneom.

13:15 - Manchester United je zainteresiran za Anderlechtovog veznjaka Leandera Dendonckera koji je Mourinha impresionirao u Europskoj ligi.

12:30 - Vezni igrač urugvajske reprezentacije i donedavni igrač Fiorentine, 25-godišnji Matias Vecino, potpisao je ugovor s Interom koji trae do 30. lipnja 2021. godine, objavio je u srijedu talijanski prvoligaš.

9:00 - Neymar se danas pojavio na treningu Barcelone, ali nije trenirao uz dozvolu stručnog stožera. Tek se pozdravio sa suigračima jer će uskoro preseliti u PSG. Najveći transfer u povijesti nogometa trebao bi biti gotov ovog tjedna.

1. kolovoza

21:35 - Barcelona će u slučaju prodaje Neymara krenuti po napadača madridskog Atletica - Antoinea Griezmanna, pišu španjolski mediji. Otkupna klauzula za Francuza iznosi 200 milijuna eura, ali ga je Atletico spreman prodati i za 100 milijuna eura što Barci neće biti problem platiti ako proda Brazilca.

20:05 - Španjolski 31-godišnji nogometni reprezentativac Jesus Navas vratio se iz Manchetser Cityja u Sevillu. Prije nego što je 2013. godine otišao u Manchester City za 16 milijuna eura, Navas je za Sevillu odigrao 393 utakmice. Sa Cityjem je postao prvakom Engleske i osvojio dva Liga kupa, odigravši 183 utakmice u kojima je osam puta bio strijelac. Navas je potpisao četverogodišnji ugovor sa Sevillom.

16:35 - Barcelona je blokirala isplatu 26 milijuna eura bonusa Neymaru. Opširnije pročitajte ovdje.

14:00 - Neymar je napustio Barcelonu koja je na turneji u Šangaju i doputovao u Dohu. Trebao bi odradili liječničke preglede i potpisati za PSG u najvećem transferu u povijesti.

10:00 - Sevilla je dovela Jesusa Navasa iz Manchester Cityja. Ugovor je potpisan na pet godina.

31. srpnja

22:05 - Mario Pašalić potpisao je nedavno novi četvrtogodišnji ugovor s Chelseajem, no neće se zadržati na Stamford Bridgeu. Odradit će još jednu posudbu, ovaj put u moskovskom Spartaku gdje će boraviti iduće sezone. Rusi su Mariju ponudili sjajne uvjete, navodno dva milijuna eura godišnje, što je znatno više nego što je imao u Milanu prošle sezone (800.000 eura), a tu je i nastup u Ligi prvaka što je za svakog igrača poseban izazov, pišu 24sata.

17:00 - Nemanja Matić i službeno je postao igrač Manchester Uniteda. Chelsea će za ovaj transfer dobiti 40 milijuna funti.

14:45 - Hrvatski napadač Nikola Kalinić uskoro će potpisati četverogodišnji ugovor s Milanom, više OVDJE

13:52 - Juventusov trener Massimiliano Allegri istaknuo je kako Alex Sandro nije na prodaju.

13:05 - Prođe li u utorak liječnički pregled na Aspire akademiji u Dohi brazilska zvijezda Neymar će potpisati za PSG i tako postati najskuplji nogometaš u povijesti. Pariški klub će Barceloni isplatiti 222 milijuna eura.

Naravno, izravnim plaćanjem tolike svote PSG bi prekršio pravila Uefinog financijskog 'fair 'playa' jer ne zarađuje toliko da bi mogao isplatiti Brazilca.

Kako je Katar 2022. domaćin svjetske smotre Neymar će biti ambasador prvenstva, a tu je prilika da se zaobiđu propisi i isplati 222 milijuna eura.

12:00 - Napoli je ponudio 22 milijuna eura za Lazijevog napadača Keitu, kojeg želi i Juventus.

10:53Ivan Strinić nije pozvan za utakmice na Audi kupu, vjerojatno je na Napolijevim izlaznim vratima.

9:22 - Chelsea je pokazao zanimanje za 14-godišnjeg Karamoka Dembelea iz Celtica.

8:07 - Olimpijin trener Igor Bišćan otpisao je Leona Benka.

30. srpnja

21:00 - Talijanski mediji pišu da je Roma s Leicesterom ipak dogovorila trenera Riyada Mahreza. Rimski klub trebao bi ga platiti 42 milijuna eura.

19:00 - Srbin Nemanja Matić ovih bi dana trebao Chelsea zamijeniti Manchester Unitedom.

17:04 - Bešiktaš još uvijek pokušava dovesti Domagoja Vidu za pet milijuna eura, tvrde turski mediji.

10:27 - Klopp u Liverpool želi dovesti Christiana Pulišića, ako Coutinho ode u Barcelonu. Američki reprezentativac hrvatskog podrijetla igra za dortmundsku Borussiju.

9:03 - Chris Klein, predsjednik LA Galaxyja, izjavio je kako Zlatan Ibrahimović može doći kad god želi. No švedski najradije bi karijeru nastavio u Europi.

7:48 - Monaco ima zamjenu za Kyliana Mbappea. Žele dovesti Adami Diakhabyju iz Rennesa, za kojeg bi trebali platiti deset milijuna eura.

29. srpnja

22:17 - Robin van Persie mogao bi se nakon 13 godina vratiti u Feyenoord.

19:55 - Vezni igrač Manchester Uniteda Marouane Fellaini dogovorio se s Galatasarayem, kojeg vodi Igor Tudor.

18:19 - Wesley Sneijder kao slobodan igrač mogao bi potpisati za Nice.

16:05 - PSG će uz novac Barceloni ponuditi i trojicu igrača za Neymara - Angela Di Mariju, Blaisea Matuidija i Lucasa Mouru.

13:00 - Leicester je odbio i drugu ponudu za Riyada Mahreza. Roma je ponudila 30 milijuna eura.

11:20 - Slaven Belupo doveo je Peru Pejića koji je u Kukesiju bio najbolji strijelac albanske lige. Pejić je već ranije igrao u momčadi iz Koprivnice.

09:00 - Ante Rebić vratio se u Fiorentinu nakon što je prošlu sezonu proveo u Eintrachtu kojega vodi Niko Kovač. No, čini se da se neće tamo dugo zadržati. Talijanski mediji pišu da je za njega zainteresiran Huddersfield, novi talijanski prvoligaš. Za Rebića je spreman dati čak 4,5 milijuna eura.

28. srpnja

22:50 - Povratnik u Seriju A, SPAL, doveo je iz Rijeke 17-godišnjeg napadača Leona Petrovića.

22:33 - Baki Sliškoviću u sljedećih nekoliko tjedana pokušat će se na treninzima Zrinjskog nametnuti 25-godišnji So Hyon-Uk, veznjak sa 14 nastupa za reprezentaciju Sjeverne Koreje. Dolazi iz najtrofejnijeg sjevernokorejskog kluba April 25.

21:00 - Izgleda kako je odlazak Ivana Perišića u Manchester United sve manje izgledan. Posebice prema onome što govori Interov trener Luciano Spalletti:

- Razgovori o Perišiću za mene su završeni. Što prolazi više vremena, sve je teže naći zamjenu za igrača takvog kalibra. Svim silama ću se protiviti Ivanovoj prodaji!

19:15 - Već dugo se govori o Neymarovu odlasku iz Barcelone, a francuski radio 'Monte Carlo' sada je objavio kako je Brazilac prihvatio PSG-ovu ponudu tešku 222 milijuna eura. Radio još tvrdi i da će transfer biti potvrđen najkasnije u ponedjeljak ili utorak, a Neymar će potpisati petogodišnji ugovor s godišnjom zaradom od 30 milijuna eura.

18:10 - Arda Turan mogao bi se vratiti u Galatasaray za kojeg je već igrao od 2006. do 2011. Turski mediji pišu kako se dogovorio s klubom za godišnju plaću od 4 milijuna eura. Hoće li Igor Tudor dobiti pojačanje koje je Barcelona platila čak 34 milijuna eura, saznat ćemo uskoro.

15.48 Javier Hernandez je najzvučnije ovoljetno pojačanje West Hama. Meksikanac je otkrio zbog čega je izabrao klub Slavena Bilića.

- Odluka je bila puno jednostavnija nego što većina ljudi misli. Trener me zvao i prije tri godine, od tada smo ostali u kontaktu... A kada smo vidjeli ovu priliku, obojica smo je iskoristili. Izabrao sam West Ham jer je pokazao više ambicije nego prošle sezone, žele biti puno bolji. Zbog toga sam tu i nadam se da ćemo ostvariti ciljeve - rekao je Javier Hernandez.

15:10 - Newcastle je iz Borussije Dortmund doveo Mikela Merina na jednogodišnju posudbu.

14:35Dani Alves je odgovorio na glasine da Neymara nagovara na dolazak u PSG: 'Laži. Ne moram ga nagovarati na ništa. Kada razgovaram s Neyom, zadnje o čemu pričamo je nogomet. Sretan sam ako je i on.'

13:28 - Menadžer Garetha Balea, Jonathan Barnett, inzistira da njegov klijent ne ide nigdje: 'U pitanju je smiješna, glupa priča,'

12:46 - Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić osvrnuo se na događanja u Barceloni. Najaktualnija tema posljednjih dana je mogući Neymarov odlazak u PSG.

- U novoj sezoni imamo velike planove, a Neymar je ključni dio toga - rekao je Ivan Rakitić i dodao:

- Ne možete tako lako pronaći igrače popit Neya. Ne samo igrača, nego i osobu. On zna da nam je jako važan. Mi smo kao obitelj i svi želimo da ostane. Što god da on odluči, morat ćemo to poštovati. Ali ja mu kao suigrač i veliki prijatelj kažem da ostane. Ljubav koju dobiva ovdje, neće pronaći nigdje drugdje. Nadam se da će ostati!

11:53 - Alexis Sanchez se u nedjelju trebao priključiti treninzima Arsenala, ali je na Instagramu objavio da je bolestan.

10:39 - Hrvatski trener Ivan Jurić je u Genou doveo Centuriona iz Boce Juniors.

9:47 - L'Equipe piše kako je Monaco spreman prodati Kyliana Mbappea za 180 milijuna eura. Tu cijenu spremni su platiti Real Madrid i Manchester City.

8:24 - Chelsea je istaknuo cijenu za Diega Costu - zainteresirani klubovi za napadača moraju platiti 55 milijuna funti.

27. srpnja

19:45 - Trener Intera Luciano Spalletti pohvalio je sjajnu igru hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića koji je u 2:0 pobjedi "crno-plavih" u prijateljskoj utakmici protiv Bayerna u Singapuru asistirao za drugi pogodak Edera.

- Naš je plan zadržati Perišića ako je to ikako moguće. Znam ga već duže vrijeme i jasno je kako se radi o svjetskoj klasi - rekao je Spalletti.

17:15 - Vratar rumunjske reprezentacije Ciprian Tatarusanu (31) novi je čla Nantesa s kojim je potpisao ugovor na jednu sezonu. Tatarusanu je u Nantes stigao iz Fiorentine gdje je proveo tri sezone, a posljednje dvije je bio neupitni prvi vratar.

13:29 - Barcelona ne želi odustati od Brazilca Philippea Coutinha. Naime, katalonski klub je Liverpoolu poslao već nekoliko ponuda, ali su Redsi svaku put odbili. Izgleda da će Barca ponovno pokušati, ali će sada u ponudu uključiti i našeg Ivana Rakitića, više pročitajte OVDJE.

12:20 - Ostane li bez Neymara, Barcelona bi se mogla okrenuti Kylianu Mbappeu iz Monaca.

10:40 - Rafa Benitez želi u Newcastle dovesti veznog igrača dortmundske Borussije Mikela Merina.

9:27 - Antonio Conte spreman je ponudio 120 milijuna eura za napadača Tottenhama Harryja Kanea.

8:31 - Milan slaže momčad koja bi sljedeće sezone mogla biti konkurencija Juventusu. Crveno-crni u ljetnom prijelaznom roku doveli su nekoliko igrača, a svakako najznačajnije pojačanje je Leonardo Bonucci.

Još ima nekoliko igrača koji se nalaze na popisu Milanovih želja. A talijanski Sky Sport tvrdi da je sljedeća meta - Cristiano Ronaldo

26. srpnja

22:12 - Francuski mediji su se raspisali da je Milan ponudio Bayernu 40 milijuna eura za Renata Sanchesa. Međutim, glavni čovjek kluba Marco Fassone tvrdi da u ovom trenutku ne pregovaraju s Bayernom o Renatu Sanchesu, ali će to napraviti ako Bavarci spuste cijenu.

19:57 - Milan još uvijek nije platio Leonarda Bonuccija i Lucasa Bigliju, a kako transferi nisu dovršeni dvojac nije registriran za prvu europsku utakmicu Milana protiv rumunjske Cracovije. Bonucci je stigao za 42 milijuna eura, a Biglia za 17 milijuna. Isplata će biti obavljena do 11. kolovoza, tvrdi Marco Fassone.

17:04 - Inter je uvjeren da Manchester United neće ponuditi za Ivana Perišića 55 milijuna eura ili Anthonyja Martiala uz dosadašnju ponudu i zbog toga već slažu novi ugovor za hrvatskog igrača. Time ga žele uvjeriti da je jedna od najvećih zvijezda i nagovoriti ga na ostanak u klubu, piše Mediaset Premium.

15:15 - Sinovi Mate Baturine, bivšeg napadača Hajduka, napustili su Split i potpisali za Dinamo. Opširnije pročitajte ovdje.

11:15 - Arsenal je napokon dovršio pregovore s Monacom o veznjaku Thomasu Lemaru, piše Sun i dodaje da će topnici morati platiti 50 milijuna eura.

8:45 - Iako se činilo da je transfer Kyliana Mbappea iz Monaca u Real gotova stvar, posao kraljevima kvari trener Manchester Cityja Pep Guardiola. Goal doznaje da Manchester City spreman srušiti svjetski rekord i za mladog Francuza platiti 168 milijuna eura.

8:30 - Barcelonini čelnici u Londonu su dogovorili detalje ugovora s agentima Philippea Coutinha i sad još moraju dovršiti transfer s njegovim klubom Liverpoolom koji je prošli tjedan odbio ponudu Katalonaca od 80 milijuna eura

25. srpnja

13:10 Kylian Mbappé (18) prijeći će za rekordnih 180 milijuna eura iz Monaca u Real Madrid! Marca piše kako su se klubovi dogovorili, a mladi Francuz potpisat će šestogodišnji ugovor prema kojem će godišnje zarađivati oko sedam milijuna eura.

12:28 - Lazio bi do kraja ljetnog prijelaznog roka mogao angažirati veliko pojačanje jer je blizu prelaska na Olimpico Sardar Azmoun, 22-godišnji napadač Rubina iz Kazanja koji ima nadimak "Iranski Messi".

11:35 - Cristiano Ronaldo potvrdio je da ostaje u Realu.

- Osvajanje velikih trofeja s klubom prošle sezone je bilo sjajno, baš kao i individualni trofeji. Bilo bi sjajno da to ponovim - izjavio je Portugalac za Marcu.

9:30 - Juventus želi Eliaquima Mangalu iz Manchester Cityja, koji bi došao kao zamjena za Bonuccija. Marca piše da mu Juve nudi 20 milijuna eura.

9:00 - Ukoliko Neymar ode, Barcelona želi dovesti Dybalu, a druga opcija je Lorenzo Insigne, tvrdi Gazzetta dello Sport.

24. srpnja

23:20 - Nakon Pabla Zabalete, Joea Harta i Marka Arnautovića, u West Ham je stigao i Javier Hernandez Chicharito (29). Meksikanac je potpisao trogodišnji ugovor vrijedan 16 milijuna funti.

22:55Pablo Fornals (21) iz svog džepa platio je čak 12 milijuna eura odštete kako bi ga Malaga pustila u Villarreal. Ovaj veznjak nedavno je upisao i prvi nastup za španjolsku reprezentaciju.

20:00 Federico Bernardeschi i službeno je postao igrač Juventusa. Potpisao je na pet godina, a vrijednost transfera iznosi 40 milijuna eura. Fiorentina će dobiti 10 posto od bilo kojeg budućeg Bernardeschijevog transfera.

18:00 Benjamin Mendy od danas je najskuplji bek na svijetu. Prešao je iz Monaca u Manchester City za 58 milijuna eura potpisavši petogodišnji ugovor. On je uz Walkera, Edersona i Bernarda Silvu četvrto veliko pojačanje Cityja.

12:15 - Ivan Perišić je fenomenalan igrač i da se pita samo mene, ja bih ga zadržao. No, ako dođe ponuda koja zadovoljava klub, on bi mogao otići, rekao je trener Intera Luciano Spaletti. U prijevodu, ponudi li Manchester United dovoljno, Perišić će postati novi član crvenih vragova.

11:00 - Lukas Čuljak, koji je u mlađim kategorijama nosio dres Borussije Dortmund, Bayerna i Stuttgarta, karijeru će nastaviti u Cibaliji. Opširnije ovdje.

09:00 - Juventus je potvrdio da je Federico Bernardeschi novi igrač stare dame. Riječ je o 23-godišnjem krilu koji stiže iz Fiorentine. Tako su Mario Mandžukić i Marko Pjaca dobili još veću konkurenciju.

23. srpnja

22:33 - Danijel Pranjić (35) novi je igrač ciparskog Anorthosisa za kojeg igra i donedavni član zagrebačkog Dinama Gordon Schildenfeld. Pranjić je prošle sezone bio član slovenskog Kopra.

18:50 - Hrvoje Milić, povremeni reprezentativac Hrvatske, potpisao je za Olympiakos. Opširnije pročitajte ovdje.

18:00 - PSG i Alexis Sanchez dogovorili su četverogodišnji ugovor prema kojem će Čileanac godišnje zarađivati čak 16 milijuna eura, objavili su francuski mediji. Sanchez i njegovi zastupnici sastali su se u Parizu sa čelnicima PSG-a, a još je samo preostalo samo dogovoriti odštetu koju će dobiti Arsenal.

16:33Raul Jimenez bi mogao napustiti Benficu i pridružiti se West Hamu, piše portugalski O Jogo, a vrijednost transfera bi mogla biti oko 30 milijuna funti, a to bi značilo da bi Jimenez postao najskuplje pojačanje u povijesti čekićara. 

14:10 - Manchester City potvrdio je transfer Danila, bivši Realov bek potpisao je petogodišnji ugovor, a City će platiti 30 milijuna eura odštete.

9:06 - Nastavljaju se nagađanja oko transfera Neymara. Ako je vjerovati španjolskim i francuskim medijima, Brazilac je na korak do prelaska u PSG. Predsjednik Barce održao je s njim sastanak, ali je prostoriju napustiio nakon samo 15 minuta i to vidno razočaran. Znači li to da Neymar odlazi? PSG za njega nudi 222 milijuna eura, a Brazilcu godišnje 30 milijuna.

22. srpnja

20:40 - Marko Arnautović novi je igrač West Hama! Kao što smo jučer najavili, danas je stigla i potvrda. Ovaj austrijski napadač srpskih korijena stigao je iz Stokea za 27 milijuna eura, što ga čini najskupljim pojačanjem u povijesti čekičara. U cijelom ovom poslu s klubom Slavena Bilića sudjelovao je i hrvatski menadžer Jozo Palac.

18:00 - Sprema nam se još jedan veliki transfer hrvatskog nogometaša za kojeg se bori nekoliko velikana. Tottenham, Inter, Arsenal i Manchester United žele ga vidjeti u svojim redovima, a više o tome čitajte OVDJE!

14:30 - Andrea Belotti i Nikola Kalinić i dalje su prve Milanove želje za vrh napada. No, u Milano bi mogao stići još jedan Hrvat. Riječ je o Milanu Badelju koji, čini se, više nije prva opcija Fiorentininog novog trenera Stefana Piolija, piše Goal.

11:08 - Slaven Bilić i Igor Tudor bore se za ofenzivnog veznjaka Osmanlispora - Badoua (Papa Alioune Ndiaye). West Ham i Galatasaray započeli su pregovore, a turski klub traži 11 milijuna eura za Senegalca koji je u dvije sezone odigrao 75 utakmica te zabio 18 golova uz 7 asistencija. 

11:06 - Lijevi bek Fiorentine, Hrvoje Milić, na liječničkom je pregledu u Ateni i trebao bi potpisati za Olympiakos, javljaju grčki mediji te dodaju kako će talijanski klub dobiti 1,5 milijuna eura. Milić stiže kao zamjena za Alberta de la Bella, koji se vraća u Španjolsku.

9:22 - Talijanski mediji navode kako bi Riyad Mahrez (26) mogao prijeći iz Leicester Cityja u Romu. Navodno su se klubovi dogovorili za iznos od 30 milijuna eura plus bonusi.

9:13 - Barcelona je zainteresirana za Juventusovog napadača Paula Dybalu. Španjolski mediji pišu kako bi se transfer mogao realizirati ako Neymar ode u PSG za 222 milijuna eura, a Katalonci bi tada Talijanim bili spremni ponuditi između 110 i 120 milijuna eura.

21. srpnja

18:09 - Matej Jelić (26) novo je pojačanje Rijeke. Stigao je na jednogodišnju posudbu iz bečkog Rapida, a momčad s Rujevice ima pravo prvokupa. Jelić je bio na posudbi u Rijeci 2012. godine.

- Sretan sam i zadovoljan što smo u kratkom vremenu sve dogovorili. Momčad dobro poznajem, Rijeka igra odličan nogomet što je pokazala osvajanjem duple krune - rekao je Matej i dodao:

- Moja očekivanja su nametnuti se treneru kroz treninge. Znam da će biti teško upasti u momčad u kojoj ima niz odličnih igrača. Bit ću strpljiv, mirno raditi i čekati priliku koju moram iskoristiti.

Jelić je u mlađim danima igrao za Lokomotivu, Lučko i Karlovac.

16:13 - Liverpool je doveo braniča iz Hulla, Andrewa Robertsona za osam milijuna funti.

13:50 - Juventus i Fiorentina postigli dogovor o transferu Bernardeschija: Juve će platiti 40 milijuna eura plus deset posto od idućeg transfera. Bernardeschi će potpisati do 2022. za godišnju plaću od četiri milijuna eura.

11:02 - Nikola Kalinić početkom tjedna trebao bi doći u Milan na liječnički pregled, javljaju talijanski mediji.

9:27Leonardo Bonucci predstavljen je u Milanu i nosit će broj 19: "Kessie mi ga je ostavio i sretan sam zbog toga, to mi je jako važan broj."

20. srpnja

14:20 - Talijanski nogometni prvak Juventus objavio je kako je u četvrtak potpisao petogodišnji ugovor s talijanskim reprezentativnim braničem Mattijom De Scigliom (24), dosadašnjim članom Milana. 

De Sciglio je svih šest dosadašnjih sezona u seniorskoj konkurenciji proveo u Milanu za koji je upisao 110 nastupa. Za talijansku reprezentaciju nastupio je 31 put. Vrijednost transfera je 12 milijuna eura.

12:59 - Andres Iniesta vjerojatno neće produljiti ugovor s Barcelonom. Španjolski mediji ističu kako bi već sljedećeg ljeta mogao promijeniti sredinu, a njegov sljedeći klub mogao bi biti Inter.

11:03 - Rudeš je doveo lijevog beka Markusa Pavića i Rodriga Rivasa Gonzaleza.

9:57 - Juventus je varšavskoj Legiji prodao napadača Cristiana Pasquata.

8:24 - Slaven Bilić u West Ham dovodi Marka Arnautovića iz Stokea, za 26 milijuna eura, što bi bio rekord u povijesti kluba! A sve je dogovoreno i s Chicharitom .

19. srpnja

22:05 - Jürgen Klopp će povisiti ponudu za Nabija Keitu pa bi ona trebala iznositi 79 milijuna eura, piše Daily Mirror

20:35 - Veliki transfer odjeknuo je nogometnim svijetom! Chelsea objavio da zvijezda Reala za 80 milijuna eura stiže u London!

15:04 - Jose Mourinho nije zadovoljan ovim prijelaznim rokom Manchester Uniteda, unatoč tomu što su mu došli Romelu Lukaku i Victor Lindelof. United je ispustio Antoinea Griezmanna, odustao je od Alvara Morate, a propada i transfer Erica Diera zbog Tottenhamovih zahtjeva.

12:58 - Dinamo je pokazao zanimanje za hrvatskog reprezentativca Duju Čopa. Napadač se nakon posudbe u Gijonu vratio u Cagliari.

Duje Čop za plave je igrao 107 utakmica i zabio 58 pogodaka. Iz Maksimira je otišao prije dvije godine. Za hrvatskog napadača se osim Dinama zanimaju grčki AEK i Panathinaikos.

11:42 - Chelsea, Arsenal, Juventus i Liverpool žele Thomasa Müllera, doznaje SportBild.

10:30 - Manchester United obavio je prve razgovore s Marcom Verrattijem i voljan je dati 100 milijuna eura PSG-u.

9:47 - Arsenal je odbio Sampdorijinu ponudu za Jacka Wilsherea.

9:00 - Engleski nogometni prvak Chelsea potpisao je novi ugovor s menadžerom Antonijom Conteom na još dvije godine, odnosno do ljeta 2019. Conte je u Chelsea stigao prošloga ljeta kada je potpisao ugovor na tri godine. Kako je u prvoj sezoni na Stamford Bridgeu stigao do naslova prvaka, uspio je osigurati puno povoljnije financijske uvjete za preostale dvije sezone.

- Jako sam sretan što sam potpisao novi ugovor s Chelseajem. U prvoj smo sezoni radili vrlo naporno kako bismo stigli do sjajnog rezultata na koji sam iznimno ponosan. Sada moramo raditi još napornije kako bismo ostali na vrhu - kazao je 47-godišnji Conte.

Komentara 53

MK
mksdk
19:42 06.06.2017.

Večernji list, mislim da vam je praksa stavljanja svih vijesti vezanih uz transfere u jedan članak besmislena.

CE
centirion
17:15 12.06.2017.

Nije mi jasno,kako vama nije jasno! Bogati igraći,su bogati igraći! Oni čuvaju svoje noge i prvenstveno trče za novac, jer su več prodani i dokazani,a ne za domovinu,patriotizam,pehare svjetskog prvenstva i sve te jeftine fore! Mi Hrvati smo jednostavno takvi!! Zato u HR reprenzetaciju po meni bi igrali mladi igrači, puni elana,entuzijazma i dokazivanja. To se vidjelo i nedavno protiv Mexica kako se gine za domovinu!

Avatar fenixem
fenixem
18:13 07.06.2017.

Ovo vise nije balun!!ovo je pljuc.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije