Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAMO IDE HAJDUK?
Povratak na članak

Valjda Kosa neće pamtiti kao prvog predsjednika koji ne navija za Hajduk

Osoba koja vodi Hajduk trebala bi imati viziju i znati što napraviti u kriznim trenucima, no od 35-godišnjeg Osječanina to nismo vidjeli.

Komentari 2

Avatar zagorac2
zagorac2
05:13 15.11.2017.

ocito da gospodin Mamic povecava familiju = Dinamo 1, Lokomotiva Dinamo 2, Rijeka Dinamo 3 i sad ce Jajduk postat Dinamo 4, dva najvaznija mjesta je popunil sa svojim ne bas previse uspjesnim strucnjacima ali to je ok jer oni zadnji su bili losiji i najvjerojatnije ce im poslat neka igracka pojacanja koja Dinamo 1 netreba i tko veli da je bratstvo jedinstvo propalo

VL
PS
psyhotic
20:58 13.11.2017.

da, vrlo je bitno da navija za Hajduk.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.