Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetski kup u jedrenju

Ivan Kljaković Gašpić vodi na regati u Medembliku

Ivan Kljaković Gašpić
Tino Jurić
27.05.2011.
u 21:59

Hrvatski jedriličar Ivan Kljaković Gašpić preuzeo je prvo mjesto u klasi Finn na regati Svjetskog kupa u Medembliku

U subotu se jedre prva tri finala, za muški i ženski 470 i Zvijezdu, a izglede za nastup imaju u Zvijezdi Mate Arapov i Ante Šitić, te Enia Ninčević i Romana Župan u ženskom 470.

Arapov i Šitića bili su blizu odustajanja, jer nako što im je puknuo jarbol na treningu dan uoči regate u petak im je malo nedostajalo da se slomi i drugi jarbol. Trenutačno su deseti, a zbog loma opreme nisu odjedrili nijedan od dva plova.

Ivan Kljaković Gašpić prvi je u klasi Finn, a Marin Mišura osmi. Šime Fantela i Igor Marenić ispustili su prvo mjesto u klasi 470. Enia Ninčević i Romana Župan u ženskom 470 jedrit će za odličja, prvi u svojoj seniorskoj karijeri. Zasad su desete. Drugo mjesto u Laser Radialu zadržala je Tina Mihelić.

Milan Vujasinović ostao je četvrti u klasi Laser, Tonči Stpanović je 16., Ivan Taritaš 17., Daniel Mihelić 20., Luka Radelić 22., Aron Lolić 26., dok su u četvrdestdevetki Pavle Kostov i Petar Cupać na 18. mjestu. Daskaši Luka Mratović i Mihovil Fantela su 22. i 33.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije