Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPROŠTAJ U DERBIJU

Ivan Kelava sljedeći tjedan potpisuje za Granadu

kelava
Marko Lukunić/Pixsell
24.05.2013.
u 20:48

Kelava će tako u nedjeljnom derbiju protiv Hajduka odigrati posljednju utakmicu u modrom dresu, nakon čega će odraditi liječnički ugovor i otići u Primeru.

Vratar Dinama Ivan Kelava sljedeći tjedan napušta Maksimir i prelazi u španjolsku Granadu. Kelava će tako u nedjeljnom derbiju protiv Hajduka odigrati posljednju utakmicu u modrom dresu, nakon čega će odraditi liječnički ugovor i otići u Primeru, pišu 24sata.

Granada je trenutačno 15. momčad Španjolske i trebalo bi se dogoditi čudo da ne izbori ostanak. Već se ove zime zakotrljala priča da Dinamo želi novog vratara, a Kelavi nije pomoglo ni to što 951 minutu nije primio pogodak.

Kelavu će zamijeniti 31-godišnji Argentinac Pablo Migliore iz San Lorenza. Drugo pojačanje za modre bit će Alžirac El Soudani.

– Blizu smo dogovora s njim – rekao je Zoran Mamić.

>> Kelava: Dinamo mi traži zamjenu? Kilogrami očito nisu bili problem

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije