Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvanje

Ivan Huklek osvojio srebrno odličje na Europskom prvenstvu

Ivan Huklek
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
06.06.2018.
u 21:47

U finalu je tijesno izgubio od Azerbejdžanca Islama Abasova

Hrvatski reprezentativac Ivan Huklek, član HK Sesvete, osvojio je srebrnu medalju na europskom prvenstvu u hrvanju grčko-rimskim načinom za mlađe seniore koje se održava u Istanbulu.

Ivan je nastupio u kategoriji do 87 kg te je dominantno došao do finala pobijedivši Finca Metsomaekia tehničkim tušem 12-0, Litvanca Nemseviciusa 8-4, a u polufinalu je bio bolji od Bjelorusa Antona Kursa rezultatom 9-6. U finalu je tijesno izgubio od Azerbejdžanca Islama Abasova.

Ivan Huklek
1/7

Antonio Kamenjašević u kategoriji do 77 kg i Filip Šačić u kategoriji do 82 kg ostali su na korak do bronce.

Kamenjašević koji je član metalca je u prvom kolu uvjerljivo pobijedio Bugara Rosenova tehničkim tušem 9-1, na isti način i Poljaka Klimeka, no u polufinalu ga je zaustavio Rus Ismail Saidkhasanov. U borbi za broncu hrvatski hrvač je izgubio od Ukrajinca Nuralijeva i na koncu zauzeo peto mjesto.

Šačić, član HK Sesvetski Kraljevec, nastupio je u kategoriji do 82kg. Prvu borbu tijesno je izgubio od kasnijeg finalista Ukrajinca Filčakova, pa je kroz repasaž imao priliku doći do borbe za broncu. Finca Ropponena je deklasirao rezultatom 9-0, a potom je u neizvjesnoj borbi za medalju tijesno izgubio rezultatom 3-4 od aktualnog svjetskog prvaka Turčina Burhan Akbudaka.

>> Pogledajte gostovanje Ivane Habazin na Večernji TV-u

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije