Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP u hrvanju

Huklek izgubio, u utorak se bore Starčević, Lizatović i Janečić

Ivan Huklek
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
21.08.2017.
u 21:36

Od člana hrvačkog kluba Sesvete bolji je bio Kubanac Daniel Gregorich Hechevarria koji je tuširao našeg reprezentativca

Prvog dana natjecanja na Svjetskom prvenstvu u hrvanju u Francuskoj, hrvatski reprezentativac Ivan Huklek poražen je u prvom kolu turnira hrvača grčko-rimskim načinom u kategoriji do 85 kilograma.

Od člana hrvačkog kluba Sesvete bolji je bio Kubanac Daniel Gregorich Hechevarria koji je tuširao našeg reprezentativca.

Hrvatska reprezentacija u Parizu sastavljena je od četvorice hrvača, a u utorak će nastupiti i preostala trojica. Aktualni osvajač europske bronce Ivan Lizatović iz zagrebačke Lokomotive borit će se u konkurenciji najboljih svjetskih hrvača grčko-rimskim načinom u kategoriji do 59 kg.

U kategoriji do 66 kg nastupit će član zagrebačke Like Danijel Janečić, dok će polufinalist olimpijskog turnira u Rio de Janeiru Božo Starčević (Metalac) odmjeriti snage s konkurentima u kategoriji do 80 kg.

Jutarnji, eliminacijski dio programa u pariškoj Accorhotels Areni u Bercyju započinje u 10 sati, a borbe za odličja od 19 sati.

Komentara 1

LO
Long
22:11 21.08.2017.

Starcevic OI ZLATO!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije