Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Australian Open
Povratak na članak

Ivan Dodig predao meč prvoga kola Portugalcu Fredericu Gilu

Čast hrvatskog tenisa na prvom Grand Slamu sezone ostao je braniti samo Ivo Karlović.

Komentari 6

LI
liliZG
09:45 17.01.2012.

koji idiotski članak, a zašto je predao nigdje ni riječi......

VL
OB
-obrisani-
10:03 17.01.2012.

Tako je Hrvatska ostala samo na Dr. Ivi. Jedan se šetkara bez straha svjestan da je jamčevina plaćena, a drugi asovima dovodi do ludila svoje protivnike. Taj drugi, popularni Div sa Šalate, zapravo je i prije početka AO-a bio jediniini pravi hrvatski tenisač u konkurenciji. Naime, on je Hrvat prijavljen u Republici Hrvatskoj i plaća porez u svojoj domovini. Ovi su ostali uglavnom Monegašani prijavljeni u zloglasnoj poreznoj oazi i na njih ne treba trošiti tintu.

VL
DC
DC
12:47 17.01.2012.

Zbog cega je predao mec? Jednostavno je otisao bez razloga? Glupog li clanka... i onda se DS ubaci sa svojim \'komentarima\' koji nemaju veze s tenisom. Adio pameti.

VL
JA
JackRussell
13:01 17.01.2012.

DŠ@ ti si jedno malo lažljivo smeće! Karlović je prijavljen u Americi, živi na Floridi gdje također NE PLAĆA porez je ta država ne oporezuje svoje stanovnike. A svi znamo ovdje da tebe užasno muči što neki ne plaćaju porez ovdje, eto niti ja ne plaćam i dođe mi osmijeh na lice svaki put kad o tome razmišljam i sjetim se tebe, malog bijednog, propalog nazovi novinara kojeg su potjerali iz svih malo poznatijih redakcija u zemlji.

VL
Avatar flame
flame
16:49 17.01.2012.

DŠ, očito si rođen u pogrješno vrijeme. Tebi bi bilo dobro u vrijeme kmetstva, uredno bi plaćao porez i to bi određivalo tvoj identitet. Inače, što se članka tiče, od Večernjaka ništa nova...kladim se da im još nije promijenjen članak u kojem je napisano da je Crystal Palace već u finalu kupa...:-)

VL
OB
-obrisani-
17:11 17.01.2012.

Ivo Karlović prijavljen je u Zagrebu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.