Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ FINALA U 2016.

Dodig i Melo poraženi u polufinalu Madrida

04.02.2014.,Dom Sportova,Zagreb -  9.ATP turnir PBZ Zagreb Indoors, mec parova Ivan Dodig i Marcelo Melo - Phillip Marx i Michael Mertinak. Photo:Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/5
07.05.2016.
u 20:01

Ove sezone Dodig i Melo nisu stigli dalje od polufinala, ovo im je bilo drugo u 2016. Nedavno su u polufinalu Monte Carla izgubili od Jamieja Murrayja i Brune Soaresa.

Hrvatsko-brazilski par Ivan Dodig i Marcelo Melo, prošlogodišnji osvajači Roland Garrosa, nisu uspjeli doći do desetog finala u karijeri, nakon što su danas u polufinalu jakog teniskog ATP turniru u Madridu poraženi od Indijca Rohana Bopanne i Rumunja Florina Mergee sa 5:7, 7:6 (4) 10:12.

Ove sezone Dodig i Melo nisu stigli dalje od polufinala, ovo im je bilo drugo u 2016. Nedavno su u polufinalu Monte Carla izgubili od Jamieja Murrayja i Brune Soaresa.

Hrvat i Brazilac imaju četiri naslova u konkurenciji parova, a ovo im je bio peti susret sa Bopannom i Mergeom, i treći poraz.

>> Đoković podržao Nadala: 'Napravio je odličnu stvar!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije