Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽDRIJEB MASTERSA

Dodig i Melo izbjegli braću Bryan, Đoković i Federer u istoj skupini

04.02.2014.,Dom Sportova,Zagreb -  9.ATP turnir PBZ Zagreb Indoors, mec parova Ivan Dodig i Marcelo Melo - Phillip Marx i Michael Mertinak. Photo:Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/5
12.11.2015.
u 23:38

U skupini Stan Smith igrati Srbin Novak Đoković, Švicarac Roger Federer, Čeh Tomaš Berdych i Japanac Kei Nishikori, dok će u skupini Ilie Nastase igrati Britanac Andy Murray, Švicarac Stan Wawrinka, te Španjolci Rafael Nadal i David Ferrer.

Ivan Dodig i Marcelo Melo igrat će u skupini Fleming/McEnroe na ovogodišnjem ATP Mastersu tenisača u Londonu, a suparnici će im biti Nizozemac Jean-Julien Rojer i Rumunj Horia Tecau, Francuzi Pierre-Hugues Herbert i Nicolas Mahut, te Poljak Marcin Matkowski i Srbin Nenad Zimonjić, odlučeno je na ždrijebu u četvrtak.

Dodig i Melo, koji su ove godine osvojili svoj prvi Grand Slam naslov u Roland Garrosu, a prije četiri dana su slavili i na velikom ATP turniru u dvorani Bercy, treću će godinu zaredom nastupiti na turniru na kojemu sudjeluje osam najboljih parova svijeta. Prije dvije godine stigli su do polufinala, a lani su izgubili finale od američkih blizanaca Boba i Mikea Bryana.

U drugoj skupini nazvanoj Ashe/Smith igrat će upravo blizanci Bryan, zatim Britanac Jamie Murray i Australac John Peers, Talijani Simone Bolelli i Fabio Fognini, te Indijac Rohan Bopanna i Rumunj Florin Mergea.

Određene su i skupine u pojedinačnoj konkurenciji, pa će u skupini Stan Smith igrati Srbin Novak Đoković, Švicarac Roger Federer, Čeh Tomaš Berdych i Japanac Kei Nishikori, dok će u skupini Ilie Nastase igrati Britanac Andy Murray, Švicarac Stan Wawrinka, te Španjolci Rafael Nadal i David Ferrer.

Ovogodišnji ATP Masters igrat će se od 15. do 22. studenoga u londonskoj O2 Areni.

>> Najpoznatiji Srbin na svijetu ponovno 'postao' Hrvat

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije