Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juventus podbacio

Ivan 'čudotvorac' Jurić potpisao novi podvig u Italiji, Verona je u euforiji

Ivan Jurić
Foto: IPA/Pixsell
1/5
28.11.2020.
u 23:02

Juventus je prilično podcjenjivački pristupio utakmici protiv Beneventa, pa je tako trener Andrea Pirlo procijenio kako u ovoj utakmici može odmoriti svog najboljeg igrača Cristiana Ronalda

Nogometaši Verone, koje vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, iznenađujuće su kao gosti u Bergamu svladali Atalantu s 2:0 (0:0).

Nkaon što domaći nisu iskoristili nekoliko izglednih prilika za pogodak, kazna ih je dostigla u posljednjih pola sata. Prvo je Veloso (62-11m) iskoristio kazneni udarac nakon prokršaja Toloija, da bi Zaccagni (83) pred kraj dvoboja iz protunapada potvrdio pbojedu Verone.

Ovom pobjedom Verona je preskočila Atalantu na ljestvici, sada je šesta sa 15 bodova, dok je Atalanta osma sa 14, koliko ima i sedmi Napoli.

Boško Šutalo ostao je na klupi Atalante kod koje nije bilo Marija Pašalića, dok Nikola Kalinić nije konkurirao za nastup u momčadi Verone.

Ranije u subotu aktualni talijanski nogometni prvak Juventus kiksao je odigravši samo 1:1 (1-1) na gostovanju kod novaka u ligi Beneventa.

Juventus je prilično podcjenjivački pristupio utakmici protiv Beneventa, pa je tako trener Andrea Pirlo procijenio kako u ovoj utakmici može odmoriti svog najboljeg igrača Cristiana Ronalda, a na kraju mu se to podcjenjivanje osvetilo gubitkom dva boda.

Gosti iz Torina poveli su pogotkom Morate (21) na asistenciju Chiese, no pred sam odlazak na odmor Letizia (45+3) je pobjegao obrani Juventusa i poravnao na 1:1.

U drugom poluvremenu Juventus je stvorio tek jednu pravu priliku za pogodak, no Morata je promašio "zicer" glavom s pet metara.

Peti Juventus sada ima 17 bodova, kao i četvrta Roma koja je odigrala utakmicu manje. Tri boda više i utakmicu manje ima vodeći Milan, dok bod više imaju drugi Inter i treći Sassuolo koji su svoj susret 9. kola igrali ranije u subotu.

Benevento je 12. sa 10 bodova koliko imaju i 10. Sampdoria te 11. Cagliari.
 

Ključne riječi

Komentara 2

TO
Tomi
13:05 29.11.2020.

Odlican trener

VI
VinkoS
20:42 29.11.2020.

Pasalic je povrijedjen zato ga nema !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije