Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo uoči Intera

Petev: Ne razumijem da se toliko toga napisalo o jednom jedanaestercu

22.11.2016., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Liga prvaka, skupina H, 5. kolo, GNK Dinamo - Olympique Lyonnais. Trener Ivaylo Petev.  Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/5
03.03.2017.
u 17:25

Petev protiv Zaprešićana neće moći računati na Soudanija.

Nakon dvije utakmice mučenja u HNL-u, Dinamo je u kupu protiv Splita pokazao drukčije lice, razigrano i efikasno, te pobijedio 6:0. A kakav je Dinamo zapravo, mogli bismo vidjeti u sutrašnjem susretu s Interom u Maksimiru.

– Želim da budemo još bolji nego protiv Splita iako smo Inter dosad pobijedili dvaput s po 1:0 – kazao je trener Dinama Ivajlo Petev koji neće moći računati na Soudanija, Alžirca nije bilo ni u 6:0 golijadi protiv Splita, odlično ga je odmijenio Guilherme.

– Nije ozbiljnija ozljeda, nekakva upala mišića, ali ne želimo riskirati pa neće igrati.

Zato bi na teren opet mogao Sammir koji je već protiv Splita izgledao znatno.

– Vidjeli ste kakav je bio protiv Splita, ali još nije na sto posto. Pokušavamo ga što prije dovesti u maksimalno stanje. Ima još dosta raditi, nije trenirao gotovo tri mjeseca. A to sada nije lako, ne možemo ga spremiti preko noći – kazao je Petev i odgovorio na pitanje koliko ih opterećuju priče o dosuđenom jedanaestercu protiv Cibalije, koji im je donio pobjedu.

– Mene ne opterećuju, ali to sve ide u nekom drugom smjeru. Ne razumijem da se toliko pisalo o jednoj situaciji. Taj je jedanaesterac bio jedan detalj, mi se želimo koncentrirati samo na sebe. A grešaka će uvijek biti, uvijek ih je i bilo. 

>>Za više sporta posjetite našu novu Facebook stranicu Večernji list - Sport

Komentara 7

PO
pozornik66
19:10 03.03.2017.

Svaki dan gledamo pogreške sudaca u nogometu u Europskim ligama ( penal za Real protiv Las Palmas itd) a nigdi se ne miša politika u nogomet ka kod nas

DU
Deleted user
18:09 03.03.2017.

Naravno da Petev kao normalan čovjek to ne razumije.

NA
nano0705
20:31 03.03.2017.

Kad si neupućen majstore,nije ovo sve zbog tog penala...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije