Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKA UTAKMICA

Italija i Nizozemska za žrtve potresa

Marcelo Lippi
AFP
14.10.2009.
u 16:20

Svjetski nogometni prvaci Talijani odigrat će sljedeći mjesec prijateljsku utakmicu protiv Nizozemske, a dvoboj će imati i humanitarni karakter.

Naime, dvije će ponajbolje svjetske reprezentacije igarti u Palermu u pokrajini Abruzzo u znak solidarnosti prema žrtvama jakog potresa koji je pogodio obližnji grad L'Aquilu u travnju ove godine.

Talijanski nogometni savez (FIGC) objavio je i kako je sav prihod s nedavne utakmice protiv Bugarske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo donirao za nogometne projekte u potresom razrušenim dijelovima regije.

Utakmica Italija - Nizozemske ujedno će biti i prva pripremna utakmica za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici za obje reprezentacije koje su i prije posljednjeg kola kvalifikacija osigurale plasman na svjetsku smotru iduće godine.

Ključne riječi

Komentara 1

AD
Adriano
17:04 14.10.2009.

Hm: \"u Palermu u pokrajini Abruzzo\"??? De malo otvorite atlas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije