Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanki izletjelo

Istrčala se ispred kamera: Svijet čuo šokantnu tvrdnju u kakvom je stanju Schumacher !

firo: Formula 1, season 1995 Sport, Motorsport, Formula 1, archive, archive pictures Team Benetton (1991-1995) Michael Schumacher
Foto: firo Sportphoto/DPA/PIXSELL
1/12
30.09.2020.
u 13:54

– Samo ga tri osobe na ovom svijetu smiju posjetiti, a ja znam tko su – kazala je Gregoraci

Gotovo punih sedam godina otkako je Michael Schumacher nastradao na skijanju u francuskim Alpama, gdje je odlutao sa skijaške staze i glavom udario glavom u stijenu, slavna Talijanka Elisabetta Gregoraci izdala se ispred televizijskih kamera i otkrila u kakvom se stanju nalazi nekadašnji prvak formule 1.

Bivša supruga nekadašnjeg šefa Benettona Flavija Briatorea trenutačno nastupa u talijanskom Big Brotheru, a tijekom te iznimno popularne emisije ispred gledatelja ustvrdila je da se Schumacher trenutačno nalazi u Španjolskoj, točnije u jednoj vili na Mallorci.

Prema njezinim spoznajama, nastavila je, Schumacher ni danas ne može govoriti i komunicira isključivo pomoću očiju, a njegova je supruga vilu praktički pretvorila u bolnicu.

firo: Formula 1, season 1995 Sport, Motorsport, Formula 1, archive, archive pictures Team Benetton (1991-1995) Michael Schumacher
1/9

– Samo ga tri osobe na ovom svijetu smiju posjetiti, a ja znam tko su one – kazala je Gregoraci, na čije tvrdnje ne treba olako odmahnuti rukom s obzirom na to s kim je bila u braku.

Podsjetimo, Schumacher je vozio za Benetton od 1991. do 1995. godine te je vrlo lako moguće da je upravo Briatore jedan od tih ljudi koji imaju pristup.

Njegova obitelj odlučila se na privatnost i cijelo je vrijeme od javnosti skrivala detalje, a tek je bivši šef Ferrarija Jean Todt kazao da je nedavno vidio Schumachera.

– Vidio sam Michaela. Bori se. Znamo da je imao strašnu skijašku nesreću koja mu je stvarala  problema, ali pokraj sebe ima nevjerojatnu suprugu, djecu, medicinske sestre, a mi mu možemo samo poželjeti najbolje – kazao je za novinsku agenciju PA.

Todt je u siječnju ustvrdio da je uz Schumachera pogledao jednu od utrka, a o njegovu je stanju svojedobno progovorio i Nicola Acciari, jedan od vodećih talijanskih neurokirurga.

– Schumacher se više ne nalazi u komi, ali jednostavno više nije čovjek kojega smo poznavali na automobilističkim stazama. On je danas drukčija osoba, fizički i psihički, izmijenjene organske, mišićne i skeletne strukture. To je posljedica traumatske ozljede mozga koju je zadobio pri padu i udarcu glavom – kazao je Acciari za list Contro Copertina.

Komentara 13

DU
Deleted user
19:25 30.09.2020.

Kome je to šokantno ili novo ? To smo znali sve ove godine.

ZA
zagrebzm
09:33 01.10.2020.

Kojeg li šljama bolesnog ima među komentatorima.

5S
505.scrtom
19:16 30.09.2020.

ne vjerujem baš da je to njoj izletjelo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije